PandArte

Hajápolás egyénre szabottan

2013. november 26. - PandArte

Szerintem a nők számára, kortól teljesen függetlenül, a hajuk egészsége és a frizurájuk minősége kb. a második helyen áll a fontossági listán. Ez nem véletlen, hiszen a külső szépségnek a hajkoronánk az egyik alappillére. Személy szerint én nagyon érzékeny vagyok arra, hogy ki és milyen termékekkel ér a hajamhoz, profi hajápoló szerekre pedig még úgymond a pénzt sem sajnálom. A hatásuk tényleg intenzíven érezhető, hiszen mélyebbre hatolnak, mint az átlagtermékek, és még gazdaságosak is, mert egyszerre nem kell belőlük sokat használni...na de a lényeg, hogy nemrég profi szakemberek vették kezelésbe a hajamat, Festyvel és Oravecz Nórával együtt:) 

loreal7.jpg

fotó 3 (7).JPG

Személyre szabott kényeztetés

A L'Oréal hazai székházában alaposan beavattak minket az egészséges hajápolás rejtelmeibe. Mindhármunk fejbőrét és hajszerkezetét megvizsgálták, hogy mindenkit a számára megfelelő Kérastase termékkel  kezeljenek és kényeztessenek, merthogy ugye mindenkinek teljesen egyedi a haj - és fejbőrszerkezete. Kiderült, hogy szerencsére most nagyon jó állapotban vannak a hajszálaim, nem is töredezik, de azért a fejbőröm elég érzékeny...ami a hideg beköszöntével csak egyre rosszabb lesz, az biztos. Úgyhogy olyan samponnal mosták meg és olyan színvédő, vitalizáló pakolást kaptam, ami a számomra most a legtökéletesebb volt:)

fotó 2 (5).JPG

fotó 4 (5).JPG

Szalonrituálék mindenkinek

Képzeljétek, a hajmosáshoz tartoznak speciális fejmasszázsok is, hiszen a márka számára fontos, hogy érzéki élményt nyújtsanak és az ellazulás legpihentetőbb formáját ismertessék meg a vendégekkel. Ja, és persze mindez mindenkinek jár, ahol ilyen Kérastase termékekkel dolgoznak, semmi kivételezés nincs:) Ezzel a keresővel könnyen találtok is egyet! Látjátok, Festy haján is szembetűnő a változás:)

loreal5.jpg

Jean Louis David álom

Azt hiszem, hosszas keresés után, végre megtaláltam a kedvenc budapesti fodrász szalonomat! Az előbb leírt kezelésen említették meg nekem, hogy idén ősszel nyílt egy Jean Louis David szalon itthon ( ahol szintén Kérastase termékeket használnak ), amit most ki lehetett próbálni egy mosás, vágás, szárítás keretén belül. Péntek este épp az itLOOK divatverseny díjátadójára készültem, így gondoltam beugrok és kihasználom a lehetőséget, jól tettem:)

Szalon, bejelentkezés nélkül!

Tényleg nem azért írok erről a helyről, mert kötelesség a számomra, egyszerűen annyira örültem neki, hogy találtam egy olyan fodrász-és szépségszalont, ahol jól felkészült és kedves szakemberek, letisztult, gyönyörű környezetben a hajamat ápolják és formázzák, hogy szeretném megosztani veletek, hátha a ti keresgélésetek is befejeződik! Ja, és ami a legjobb, hogy NEM KELL BEJELENTKEZNI, pláne nem előre két héttel, elhiszitek?:)

( Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban. A fodrász már a kezdetektől egyedi stílusú frizurákat alkotott, modelljeit pedig maga fotózta be, művészi stílusban, amik olyan mutatósak voltak, hogy nem egyszer szerepeltek például az ELLE vagy a Marie Claire címlapján, ami teljesen egyedülállónak számított. Így vált ő a korszak kiemelkedő, divatformáló személyiségévé!  Azóta világhálózat, saját termékek, évi két kollekció bemutató a saját frizura trendjeivel és számtalan fejlesztés.)

fotó 1 (8).JPG

A vendégé a főszerep

Én abban a szalonban voltam Budapesten, ami az 1002. a világon, nem semmi hálózat! Miközben vágták a hajamat kérdezősködtem arról, hogy miért szeretik olyan sokan ezt márkát...kiderült, hogy Jean filozófiája amilyen egyszerű, olyan nagyszerű: A vendég az első, Ő áll a középpontban! Az ő igényeit bizony el kell fogadni, ahelyett, hogy a profi fodrászok tapasztalatát kihasználva, rábeszélnék valami nagyon trendi új frizurára, és ha bizonytalan, akkor segíteni kell neki, amire külön rendszert dolgozott ki! Az alábbi képeken láthatjátok azokat a katalógusokat, amik nagyon jól jönnek, ha pl. frufrut szeretnél vágatni magadnak, de a 20 fajta közül nem tudod pontosat milyet...na ebben a kis könyvben bemutat jó pár variációt ( erre is ), hogy biztosan azt kapd, amire vágysz.

fotó 2 (6).JPG

Folyamatos fejlesztések

Ami még nagyon szimpatikus ebben az emberben, hogy iszonyat energiát belead a folyamatos fejlődésbe. A budapesti szalon vezetője, Schilling Anita mesélte nekem lelkesen, hogy maga Jean is szinte bármikor jön személyesen, ha szükség van rá, és örömmel tart szakmai továbbképzéseket. ( A párizsi központjában például 20 dedikált tréner tart évente 17.000 képzési napot 18 modul szerint a fodrászoknak. ) Ezt azért tartom jó ötletnek, mert így a fodrászok folyamatosan motiváltak és nem unnak bele a szakmájukba...

Íme a 2013/14-es kollekció frizuráiról egy dinamikus videó:

Szóval, félre az előítéletekkel, ( amik bennem is voltak ), hogy ez is biztos olyan puccos szalon, ahol fenn hordják az orrukat a fodrászok, ahonnan kinéznek és ahol biztosan nem engedhetek meg magamnak egy frizurát, mert ez nem olyan:) Tapasztalatból mondom! Ismerjétek meg őket, és szánjátok magatokra két órát, ami után nem csak a hajad, de Te magad is feltöltődsz:)

Ui: A kimonós köpeny a legvagányabb nem?:)

fotó 3 (8).JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása