PandArte

Terasz felújítás szuper praktikákkal!

2017. augusztus 02. - PandArte

Még mindig nem késő felújítani a megunt erkélyünket, teraszunkat, hiszen a nyárnál erre kevés jobb időszak van...persze várjuk meg, amíg megszűnik a hőségriadó:) Tényleg érdemes saját magunknak nekiállni, mert ma már nagyon szuper és praktikus termékeket lehet kapni, amikkel új életet adhatunk a kinti padlónak és a bútoroknak! 
picmonkey_collage_148.jpg

Most bemutatom nektek a három kedvencemet! Az egyik egy teraszfelújító festék, a másik egy faregeneráló szer, a napszívta, eső áztatta, megszürkült kültéri bútorokra, a harmadik pedig egy favédő olaj. Szerintem mindegyik nagyon hasznos, pláne akkor, ha igazán szerettek " teraszos életet " élni a családdal, barátokkal:) 

1. BONDEX SOS RENOVATION TERRACE

 

Ennek a festéknek az egyik különlegessége. hogy rengeteg helyre tudjátok alkalmazni. Minden típusú, megszürkült, repedezett, foltos fa-, cement- és beton felületre alkalmas, akár pickékben, teraszokon, kültéri burkolatokon, medence körül...stb. Minden fafajtával kompatibilis! 

Használata könnyű, hengerrel, ecsettel tudjátok felvinni a felületre és gyorsan is szárad. Nincs szükésg hozzá betonozásra, és semmilyen gépi segítségre! Kitölti az esetleges repedéseket ls finom szemcsés felületet képez. Másik érdekessége, hogy nem csak szebb lesz tőle a teraszunk, hanem védett is a gombásodástól! Pluszban csúszásgátló felületet képez és víztaszító hatása is van. Szóval nagyon kompakt festék ez, ami 5 színben kapható. 

2. BONDEX RENOVATION

 

A fa többféle igénybevételnek van kitéve, különösen kültéren. A napfény UV sugárzása roncsolja a fa felületét, belső szerkezetét és a fa szürkülését okozza. Ez a faregeneráló szer különösen alkalmas kerti bútorok, mint például a kerti asztal, székek, padok, valamint a padló, keményfa és egzotikus fa kezelésére. Univerzálisan alkalmazható minden fatípusra. Az alábbi videóban pontosan láthatjátok is, milyen egyszerű a használata! 

3.  BONDEX EXOTIC OIL 

A videóban az utolsó lépés, ennek az Exotic olajnak a használata. Ez az olaj azért nagyon ajánlott, mert víztaszító tulajdonságot ad a kinti bútoroknak, és visszaállítja a fa természetes egyensúlyát. Színtelen, szóval fedése nincs, cserébe viszont gyönyörű, fényesebb felületet ad a fának, ahogy ezt láthatjátok is:) 

Ahogy a videókban is láthattátok, egyáltalán nem ördöngőség saját magunknak nekiállni ezeknek a munkáknak, így legalább biztosak lehetünk a végeredményben és nem függünk semmilyen szakember munkabeosztásától:) Ajánlom egyébként, hogy ne egyedül kezdjetek bele, hanem párotokkal, anyukátokkal, barátnőkkel, mert úgy sokkal szórakoztatóbban megy a munka:) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása