PandArte

Virágcserépből nyuszik a húsvéti fészekbe!

2021. április 01. - PandArte

Húsvétra hangolódva hoztam most Nektek egy olyan DIY ötletet, amit még most hétvégén simán meg tudtok otthon csinálni a gyerekekkel a nyuszi fészekbe! Mi most egy Anyuka és egy Gyerek nyuszit készítettünk, de ha még több cserepetek van otthon, jöhetnek a csirkék és tyúkok is:) 

img_5930.jpg

Ezt a blogposztot a Nebulo támogatta!

img_5190.JPG

Első lépésként fehér temperával duplán lefestettük a cserepeket,
megvártuk, amíg megszárad, pár perc volt az egész! 

img_5196.JPG

Utána rózsaszín alapú, fehér pöttyös textil szalagból kötöttünk egy kisebb és egy nagyobb masnit, majd ugyanezt megtettük zsákvászon szalagból is. A nagyobbat a nagy cserép tetejére, a kisebbet a kisebb cserép tetejére ragasztottuk. 

befunky-collage_7.jpg

befunky-collage_1_2.jpg

Rögtön ezután rózsaszín dekorgumi anyagból kivágtunk két kisebb kört, ami a nagyobb nyuszi orcája lett, ezeket felragasztottuk. Aztán egy fehér pamacsot befestettünk rózsaszínre, ez lett a nyuszi orra, majd spárgából vágtunk neki bajszokat, amiket a pamacsra ragasztottunk, és így egyben az egészet a cserépre illesztettük.

img_5211.JPG

Az utolsó lépések azok voltak, amikor a szemeket is felragasztottuk,
majd fekete filccel megrajzoltuk az arc maradék részeit. 

img_5215.JPG

A kisebbik nyuszinál még ennél is egyszerűbb volt a feladat, mert az ő szemeit, száját, orcáját, fogait már csak filctollakkal rajzoltuk meg:) És el is készült a nyuszi páros, ami nem csak idén, de jövőre is az itthoni húsvéti dekorációink része lesz, hiszen simán el lehet tenni őket egy dobozba majd!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása