PandArte

Színezd újra a virágcserepedet:)

2021. június 21. - PandArte

Egy sima, egyszerű fehér cserépből tényleg gyerekjáték látványos, színes verziót varázsolni:) Csak festék és maszkoló szalag kell hozzá ( na meg persze egy cserép, amit szeretnétek átalakítani:)) Mutatom is azt a pár lépést, amivel egy teljesen új hangulatú dekorációt kaptok a lakásba!

cserep.jpg

Ezt a posztot a Nebulo támogatta!

Először is, ízlés szerint ragasszátok rá a cserépre ( ami lehet persze sima, agyag színű is ) a maszkoló szalagokat. Az mondjuk egyszerűbb, ha az alapcserép világos színű, mert nem kell olyan sok rétegben átfesteni az egyes részeket!

Lehet ritkábban feltenni a ragasztó csíkokat, és akkor nagyobb mintákat kaptok, kevesebb színt használtok, vagy sűrűbben, és akkor egészen kicsi mintákat is kaphattok, még több színt felhasználva. Ez tényleg teljesen szubjektív, kinek mi a stílusa, vagy mi illik az otthonába! Mi most középutat választottunk, közepes nagyságú mintákkal, és 4 színnel!

cserep1.jpg

cserep2.jpg

A festéshez mi a Nebulo 12 darabos tempera festékkészletétéből választottuk ki a vidám, élénk színeket! Minimum 2 rétegben fessétek le az egyes területeket. Nagyon tetszik ez a maszkoló szalagos technika, mert nem kell arra figyelni, hogy kimész a vonalból, éppen ezért gyerekjáték, még a kisfiam is beállt egy kicsit festeni!

img_7287.JPG

El is készültünk, megvártuk amíg jól megszárad a festék, aztán lehúztuk óvatosan a maszkoló szalagokat:) És ennyi, kész is egy teljesen új kaspó, egy régiből! Próbáljátok ki Ti is, és ha tetszik, készítsetek egy egész kis kollekciót, szettet a növényeknek, különböző méretekben:)

img_7296.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása