PandArte

Egy kanál éltető erő!

2020. december 04. - PandArte

Én most találtam meg azt a vitaminforrást, amit ha bekanalazok, tényleg érzem, hogy természetesen jó, tele van élettel, és úgy szívja be a szervezetem, mint a sivatag a vizet. Ha elfogy véletlenül, és még nem tudtam pótolni, egyszerűen hiányérzetem van, pedig csak attól tud függőséget okozni, hogy elképesztően jó minőségű, és különleges állaga miatt, könnyen felszívódik!
foto.jpg

Ezt a természetes vitamint Árminnak, a kisfiamnak is szívesen adom, és ráadásul imádja is! Úgy issza, mert neki hígítom vízzel, mintha szörp lenne, pedig cukor aztán nincs benne, viszont 100%-ban tartalmaz áfonyát, almát, bodzabogyót, céklát, meggyet és vörös szőlőt! Az egész mögött egy fiatal anyuka, Jung Krisztina áll, aki saját egészségügyi problémája miatt 7 éven át kereste a megoldást, végül rátalált egy különleges gyártástechnológiával készülő termékcsaládra, és láss csodát, pár hónap alatt elmúlt! 

wellvital_termekek_koncentratum_instant_kanal_oldodas_1.jpg

" A gyors és látványos gyógyulásom meglepetéssel szolgált nekem és környezetemnek is. Szívesen ajánlottam azoknak, akik szintén megoldást kerestek, és látva az ő tapasztalatukat is, bizonyossá vált számomra, hogy ezek a koncentrált táplálékok bizony messze felülmúlják az akkoriban általam megismert és a maga nemében kiváló étrendkiegészítők hatékonyságát. Tulajdonképpen nem is étrendkiegészítők, hanem a szó legteljesebb értelmében TÁPLÁLÉKOK, melyek teljesen az életem elválaszthatatlan részévé váltak, immár 15 éve. Akkor érett meg az idő, hogy azzal foglalkozzak, ami eredendően a legjobban érdekelt: az EGÉSZSÉG " - meséli Kriszti.

pht_3584.jpeg

" 39 évesen lettem édesanya. Kisfiam születése óta az életem teljesen átrendeződött. Nem könnyű, mégis csodás változásokat hozott munka területén is. Azt is, hogy ma már a vákumszárítással és sűrítéssel készülő zöldség- gyümölcskoncentrátumokat WellVital márkanév alatt forgalmazom. A WellVital a második gyermekem. Minden részletét én álmodtam meg. Amikor a kisfiam, Áron aludt, egyszerre tanultam és megvalósítottam a tanultakat. Jó volt végigjárni ezt az utat, így minden kis részletét, ismerem a vállalkozásomnak gyakorlatban is. 3 éve amolyan one-woman-showként működik a cégem. Most azon is dolgozom, hogy arra fordíthassam a legtöbb időt, amivel a legnagyobb segítséget adhatom. Másfél éve intenzíven tanulok, és mélyítem a tudásomat. Funkcionális és humán táplálkozási tanácsadó lettem, és jövő nyáron szakvizsgázom életmód tanácsadó és terapeutaként. "

Mi az a WellVital pontosan?

 A vitalitás természetes forrása. Mint márka koncentrált táplálék, koncentrált zöldségek és gyümölcsök. Persze ennél sokkal többet jelent. Az a lehetőség, ami könnyedén, ízletesen, változatosan, természetesen biztosítja a szervezetünk működésének egészséges alapjait. A gyümölcs és zöldség fogyasztás rendkívűl hatékony, egyszerű, kényelmes módja, miközben maximálisan élvezheted a változatos, finom ízeket. A természet csodálatos hatásait a fantasztikus gyártástechnológia koncentrálja és őrzi meg.

Mitől működnek olyan jól?

A szabadalommal védett kíméletes gyártási technológia garantálja, hogy a zöldségekben, gyümölcsökben található tápanyagok, enzimek, vitaminok, flavonoidok és egyéb növényi összetevők, valamint az ásványi anyagok és nyomelemek változatlan formában maradjanak meg, szemben a hagyományos eljárásokkal, pl. liofilizálással, szárítással, aszalással vagy mélyhűtéssel. Fontos, hogy gyümölcsöket, zöldségeket még friss állapotukban azonnal feldolgozzák. Lé készül belőlük, amit vákuumban (oxigénmentes környezetben) 60-70%-os szárazanyagtartalomra besűrítenek, majd aszeptikus csomagolásba kerülve szállítják az üzembe. Nem érintkezik levegővel, nincs oxidáció, nem veszít az értékéből, sem a gyártás, sem a csomagolás, sem a szállítás során. Nem indulnak el benne olyan folyamatok, mintha otthon tárolnánk. Még az enzimek is aktívak maradnak benne.

wellvital.hu

122330644_1711033302398016_4346597103744286414_n.jpg

121556730_1701173260050687_7183190787476837265_n.pngNem rostos, így az egyébként erős növényi sejtfalak nem akadályozzák a hatóanyagok felszívódását, ami így szinte maximális. Függetlenül a rágási szokásoktól és az emésztőrendszer állapotától, sokkal jobban hasznosul, mintha a nyers gyümölcsöt, zöldséget fogyasztanánk. Hihetetlenül hatékony segítséget jelent azért is, mert minden élethelyzetben, minden körülmény között könnyedén élettel teli táplálékot tudunk enni/inni. Nem odázzuk el, nem felejtjük el, mert örömöt jelent elfogyasztása.

unnamed_50.jpg

Ez a mi nagy kedvencünk:)

Milyen ízeket, csomagokat lehet találni nálad?

A skála a fanyar- kissé savanyú - édes - kissé fűszeres (zeller) ízig terjed. Amikor kombináljuk őket, akkor további ízvariációkat alkothatunk egyrészt az ízlésünk, másrészt az élettani hatás érdekében. Mindenki nagyon örül, hogy pl. a földes ízű cékla így együtt a sárgarépával nagyon szerethető, sőt meg sem unják. Kedvenc kombinációk a tőzegáfonya instant és gránátalma instant, az ananász-homoktövis instant és sárgarépa-alma instant, áfonya-feketeribizli instant és cékla-sárgarépa instant. Nagyon érdekes, hogy ha a sárgarépát pl. natúr joghurtba keverjük, barackos íze lesz.

Immunerősítésre melyiket ajánlod?

Ugyan több segítséget már előbb felsoroltam, de ide tartogattam a bodzabogyót: felbecsülhetetlen értékű orvosság volt megfázásra, köhögésre, influenzára, felső légúti fertőzésekre, és meghűléses betegség tüneteinek megelőzésére, és hatása tüdőgyulladás és tüdőgyengeség esetén is.

94377516_1544180792416602_5209670032967073792_n.jpg

Kiknek ajánlod, hány éves kortól?

Hogy teljes legyen a kép, kezdjük a fogantatásnál, illetve előtte, hiszen az új élet és az édesanya szervezete meghálálja az élettel teli táplálékot. A szoptatás alatt sokat ad babának, mamának egyaránt. Amikor elkezdődik a hozzátáplálás, a javasolt szabályok szerint nyugodtan adhatjuk, mert az ellenőrzött alapanyagokból készülnek. Hihetetlenül megkönnyíti az anyuka életét. Amikor elkezdődik a válogatós időszak, akkor is áldás. Sportoló gyerekeknek, felnőtteknek. Ha valaki szeretné újra jól érezni magát a bőrében, ha szeretné visszaszerezni a vitalitását. Idős legyengül szervezet rendkívül hálás a növényekben található éltető táplálékokért. Még sorolhatnám, hogy milyen sok helyzetben lehet megoldás. Sok szeretettel ajánlom azoknak, akik hatékony és természetes megoldást keresnek, akiknek a tiszta forrás, a minőség az első, de nem akarnak felesleges időt tölteni a beszerzéssel, akik számára az ízek élvezete is fontos.

Miyen formában lehet fogyasztani?

Magában elszopogatva, folyadékba, joghurtba, krémekbe keverve. Csak a hőmérséklet szab gátat a felhasználás lehetőségeinek. Kriszti oldalán egyébként nagyon sok receptet találtok, ami segít abban, hogyan építsétek be könnyedén a mindennapjaitokba a fogyasztásukat.

97465534_1559997717501576_6261104861983539200_o.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása