PandArte

Őszi anti - aging arcápolási rutin, amire rá fogsz kattanni!

2021. szeptember 28. - PandArte

A cím elég hangzatos, de igaz! És nem csak az őszi időszakra kattansz majd rá, hanem örökre! Bevallom, én nem vagyok egy nagy smink és kozmetikum rajongó, de még gyakorló sem. Vagyis van egy kis neszeszerem, amiben évek óta ugyanazok az alap sminkes dolgok vannak benne, a fürdőszoba polcomon pedig kint van az a pár dolog, amit hetente többször használok az ápolt arcbőröm miatt. Na és az utóbbi az a pár Vintage Beauty kozmetikum, amit már évek óta nem cserélek le, és nem is ér semmi a nyomába! 

img_8957.jpg

Hálás vagyok, hogy évekkel ezelőtt rájuk találtam, arra pedig különösen büszke vagyok, hogy ez bizony egy magyar márka!!! Ezeket mutatom most be Nektek, már csak azért is, mert most bővült a Vintage Beauty, és ezáltal az én kis kozmetikai családom is egy olyan új szérummal, ami szerintem kötelezően ott kell lennie minden Nő top 5 kedvence között, akik elmúltak 30 évesek! 

De előtte pár szóban általánosságban muszáj megemlítenem, hogy a Vintage Beauty minősített bio kozmetikumok a lehető legtisztábbak és leghatékonyabbak, nincs bennük semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága. 

" Számunkra a minőség mindenek felett áll, ezért a Vintage Beauty által gyártott termékek – Magyarországon egyedülálló módon – 2019-ig Ecocert és Cosmos Organic minősítéssel bírtak, 2019-től pedig Naturix minősítést kaptak, ami azt jelenti, hogy kötelesek vagyunk tanúsíttatni a kozmetikumokhoz felhasznált alapanyagok eredetét, a kozmetikumok receptúráját, a minősítés során ellenőrzik a gyártási eljárást és az üzemi feltételeket. " - meséli Szakonyi Eszter, kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus, akinek a termékei nemzetközi versenyeken is folyamatosan elképesztő sikereket érnek el! 

158529200_3889232031120076_3137661917281542286_n.jpg

Középen Szakonyi Eszter, a Vintage Beauty nagykövetekkel 

1. Vintage Beauty Volumen Szérum 40+

 

Ez az a bizonyos új családtag, ami tényleg egy csodaszer! Egy hétig minden este bekentem vele az arcomat, nem csak az érzékeny, ráncosabb szemkörnyéket, de már a második napon éreztem reggel, hogy ez " bent maradt ", értsd úgy, hogy nem csak megitta a bőröm, hanem be is épült, hiszen sokkal egységesebb, simább, babásabb lett tőle az arcom! Azóta már csökkentettem az adagot, csak heti 2X-3X használom, és ez is tökéletesen elég ahhoz, hogy továbbra is ezt érezzem:) Eszter le is írja egyébként a magyarázatot arra a hatásra, amit én laikus egyszerűséggel csak úgy írtam le, hogy bent maradt a bőrömben: 

" Kevés kozmetikum képes a hám legfelső néhány sejtsorán kívül hatást kifejteni. Egyszerűen nem tudnak ehhez megfelelő mélységbe lejutni. Sok esetben ez jól is van így. A Volumen Szérum 40+ alapanyagainak kiválasztásánál feltűnt az in Vivo teszteredmények értékelésekor, hogy a hatóanyagok közül több is képes hatni a bőr irhájának kocsonya állományára. Érezhetően sokkal tömörebbé válik az arcbőr, határozottabbak lesznek a kontúrok. Peptideket, alga-és plankton kivonatokat, riboxylt, kollagént, Q10-et, gránátalma-, kendermag-, és kaméliaolajat, baktérium fermentátumokat foglaltunk termékbe, ami számunkra az “Élet vize”. Szóval ez a szérum egy igazi super food a bőrünknek!

img_8963.jpg
Ezt a 40+ szérumot, ami 40 körül már szinte kötelező,
30 felett pedig erősen ajánlott, itt éritek el!

A szérum hatása még kétféle módon fokozható! 

1.: ANTI-AGING SZÉRUMMAL összekeverve és együtt alkalmazva,

2.: illetve a MASZK ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BŐRRE termék használata előtt a bőrre helyezve és a beszívódási idő után felkenve a maszkot jelentősen megnő annak feszesítő hatása is. 20 perc múlva az egészet lemosva, szebb leszel, mint új korodban.

2. Anti - aging szérum

 

Ezt a szérumot szintén egy héten 2X-3X használom, abszolút kötelező eleme már az otthoni arcápolásomnak, ráadásul most már jól tudom kombinálni a 40+ szérummal:) Nagyon jó, hogy alig kell belőle, extra könnyen fel lehet vinni, nagyon sokáig tudom használni a kis üvegcse tartalmát! Itt éritek el.

" Jutalomjáték volt a megalkotása. Mint minden termékünket, ezt is 3 évig kísérleteztük, teszteltük, finomítottuk. Egyáltalán nem törődtünk azzal, hogy mennyibe is fog kerülni az előállítása. Szimplán a legjobbat szerettük volna, ami csak előállhat a jelen korának kozmetikai piacán. Mondjuk az élet vizét, vagy valami hasonlót. Aki nem tud nélküle élni, az vallja, hogy ez talán meg is valósult. A termék illatát Zólyomi Zsolt parfümőr kreálta. A termék  2018-ban a Joy Prix de Beauté versenyén közönségdíjat kapott "Női luxus arcápolás" kategóriában. " - meséli Eszter

img_8972.jpg

3. Maszk érett, vízhiányos bőrre

 

Hát ez a másik fő csoda. Én eddig nem is nagyon használtam maszkokat, de 36 éves koromtól már nagyon jól esik! Akkor teszem fel, kb havonta 1x, ha nagyon kivagyok én is, meg az arcom is. Ettől a maszktól is telítettebb, színesebb, feszesebb, üdébb lett a bőröm. És nem csak pár órára! Anyukámon is teszteltem, az Ő arcán még látványosabb volt a változás! Itt találod. 

" Natúr kozmetikumfejlesztői mestermunka. 39 ország több ezer terméke között a legjobb anti-aging maszknak találtatott a Beauty Shortlist Awards 2020 versenyében. Sőt, a Glamour Glammies versenyén első helyezést ért el, " A legjobb arcmaszk (luxus) " kategóriában! 

A legtisztább alapanyagokból összeállított natúr minősítésű maszknak 20 percre van szükséges ahhoz, hogy feszesítsen, vitalizáljon, kiradírozza az összes álmatlan éjszak nyomát. A 20 perc elteltével nedves ujjbegyekkel szép lassú, körkörös mozdulatokkal érdemes lemosni. Ezalatt is dolgozik a maszk, így ne siesd el a lemosást! Ha utána Vintage Beauty Anti-aging szérummal folytatod a protokollt, akkor a két termék hasonló komponensei által a hatás még erősebb és tartósabb lesz. "

img_8964.jpg

4. Tápláló arckrém 

 

Na ezt minden fürdés után használom, napi szinten. Most már elkezdtem úgy is, hogy összekeverem az arckrémet a 40+ szérummal, és úgy kenem be vele a teljes arc felületet, sőt, még a mellkast is:) Itt találod.

" A "táplálás" szót újraértelmeztük. Nem hagy zsírfényt, nem ragad, minden cseppje bejut, puhít, selymesít. Kizárólag extrém regeneráló hatású bio olajokat és damaszkuszi rózsavizet alkalmaztunk az elkészítésekor, organikus minősítésű segédanyagok kíséretében. Számomra minden termékünk egy hangszer. A tápláló krém a fejemben a legtisztább hangú, legélesebb furulya, hamis hangok nélkül. Ez a Vintage Beauty termék is Beauty Shortlist Awards 2020 díjas termék, 39 ország versenyében, több ezer termék között választatott a legjobbnak. "

img_8969.jpg

5, Rózsavíz és Bőrradír

 

Amikor kicsit még kényeztetőbb bőrápolásra, vagy feltöltődésre vágyok, akkor már használom az arcápolási rutinban a damaszkuszi rózsavizet és a bőrradírt is. A rózsavizet, a frisstő, és illatos hatása miatt, kicsit sűrűbben, de a bőrradírt csak havonta max egyszer. Először a radírt szoktam, aztán a vizet. A rózsavizet itt találjátok, a bőrradírt pedig itt. 

" Ez a rózsavíz mélységében tisztítja a bőrt, melyet mindeközben ellenállóbbá, feszesebbé és puhábbá is varázsol. Összehúzó, feszesítő, lassítja a bőr öregedését, felveszi a harcot a ráncokkal, tisztítja, frissíti és puhítja a bőrt testünk bármely részén (arc, nyak, dekoltázs, hajas fejbőr, érzékeny szemkörnyék stb.). A bőrradír mandula-, sárgabarack- és napraforgómag olaj tartalmú, arcra és testre egyaránt használható, mely növényi forrásból származó dörzsanyagával kíméletesen tisztítja és koptatja a bőrt. Kiváló előkészítése a további kozmetikai lépéseknek, mert növeli a bőr felszívóképességét az elhalt szarusejtek eltávolításán keresztül. Minden bőrtípusra használható. " 

img_8971.jpg

Gondolom, hogy elsőre ez túl sok info és termék egyszerre, ezért azt javaslom, hogy próbáljatok ki 1-1 számotokra újdonságot a bemutatott kozmetikumok közül. Ha rám hallgattok és Ti is 30 felett vagytok, akkor az az új 40+ szérum lesz, és még a Tápláló arckrém, hogy együtt is tudjátok használni. Biztos vagyok benne, hogy csalódást nem, csodát viszont tapasztalni fogtok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása