PandArte

A tejes doboz utóélete:)

2021. április 29. - PandArte

Mi rengeteg rizstejet iszunk itthon, ezért már egy ideje foglalkoztatott, hogy milyen formában tudnám újrahasznosítani a kiürült tejes dobozokat! Hát itt látható az első látványos ötlet:)

befunky-collage_1_3.jpg

Ezt a posztot a Nebulo támogatta!

Eredendően ceruzatartónak gondoltam, de aztán ez a kis növény sokkal jobban mutatott benne, úgyhogy maradtam ennél:) Elkészíteni nagyon egyszerű, mutatom is a lépéseket!

Az biztos, hogy jóóóó sok ceruza kell hozzá, hiszen attól lesz színes és látványos! Én most használtam a Nebulo gyönyörű pasztell színű ceruzáit, kiegészítve vastagabb színes cerkákkal, ezekkel!

img_6292.JPG

A tejes doboz adott volt ugye, azt levágtunk ollóval srégen, aztán, hogy ne látszódjon ki sehol felirat, leragasztottuk egy fehér lappal körbe!

img_6293.JPG

img_6296_1.JPG

Ezek után csak sorba kellett állítani a ceruzákat, hogy milyen színsort adjon majd ki, és jöhetett a ragasztás:) Fontos, hogy mi a ceruza végeket metsző ollóval tudtul elvágni, a sima olló nem viszi!

befunky-collage_2_1.jpg

És ennyi, kellő türelem után elkészült az elképesztően színes tartó, amibe lehet növényeket, ceruzákat, sminkes vagy festő ecseteket tárolni! Igazából bármit, amihez Nektek szükségetek van egy cseppet sem hagyományos tárolóra! Hajrá, készítsétek el Ti is:)

img_6342.JPG

img_6336.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása