PandArte

Megnyílt a Vintage Beauty Showrom

2020. december 08. - PandArte

Nem mindennapos, hogy egy kozmetikai márka showroomot nyit magyar designerek gyönyörű termékeivel a saját szalonjában! Pedig ez most megtörtént:) A kétszer is az „Év szalonjának” választott Vintage Beuaty Szépészeti Nőintézet, 5 designer márka számára adott teret és lehetőséget a bemutatkozásra. Megnyílt a Vintage Beauty Showroom, ahová Ti is ellátogathattok!

img_2738.jpeg

" Tudjuk, milyen egy vállalkozást elindítani és életben tartani. Azt is tudjuk, hogy egy jókor jött segítő kéz, egy értékteremtő kooperáció aranyat ér. Mindezek, valamint az iparművészet iránti tiszteletünk jeléül szeptemberben álmodtunk egy nagyot, ami mostanra meg is valósult: AGNESKOVACS egyedi kialakítású táskái, DELACIER extravagáns ékszerei, KATASZEGEDI innovatív és modern ruhái, KESHA különleges anyagokból készült ékszerei és MANDRAGORA nőies, természet által inspirált cipői megcsodálhatóak és megvásárolhatóak a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet falai között, Balásy Emese lakberendező tervező által megálmodott térben. " - meséli Szakonyi Eszter mesterkozmetikus és szalon tulajdonos. 

img_2739.jpeg

img_3013.jpg

" Nem az első eset, hogy segítő kezet nyújtunk, értékteremtő munkánk nem öncélú. Szól azoknak a vendégeknek, akik évek óta megtisztelnek bennünket és minket választanak bőrük és szépségük ápolására, szól azoknak a vásárlóknak, akik számára termékeink hűséges társként vannak jelen a hétköznapokban, de szól azoknak is, akik segítségre szorulnak. Ez az oka annak, hogy évek óta bevételünk meghatározott százalékával számunkra fontos értéket képviselő Alapítványokat, így a Bátor Tábor Alapítványt, a Hősök Tere Kezdeményezést, a NaNe Egyesületet és a Válaszút Alapítványt, idei évtől pedig a Hintalovon Gyermekjogi Alapítványt támogatjuk, de rendszeres mecénási feladatot töltünk be színházak/ előadóművészet támogatásában is. "

img_2741.jpeg

A Vintage Beauty Showroom tervezői

 

AGNESKOVACS

Az AGNESKOVACS esztétikája minden felesleges részlet elhagyásával, a funkció által vezérelt formák friss egyszerűségében valósul meg. A táskák jellegzetes karakterét az egyedi kialakítási technika adja; minden esetben egyetlen lapból, hajlítások és hajtások váltakozásával készül el a varrással rögzített végső forma. A kollekciók egyediségét olykor lendületes aszimmetria, máskor harmonikus szimmetria határozza meg. Magas minőségű, természetes bőr – esetenként filc és fa – illetve a fém elemek biztosítják a létrehozott tárgyak időtállóságát.

img_3009.jpg

DELACIER

Egyedi designer ékszerek és kiegészítők a szivárvány minden árnyalatában! A Delacier extravagáns designer ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziójából született.  A kollekciókban az időtlen értékállóság a kifinomult eleganciával találkozik. (Az ékszerek mellett az extrém látványdarabok is megjelennek, amelyek a márka futurista vonalát erősítik.) A Delacier termékek nem kor, hanem stílusfüggőek! A DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos. Ezekhez a tulajdonságokhoz kitűnően választja ki magának a legmegfelelőbb DELACIER ékszert, legyen az egy erőteljes nyakpánt, vagy egy finomabb fülbevaló.

img_3014.jpg

KATASZEGEDI

Szegedi Kata az egyik legmeghatározóbb kortárs divattervezőként a nagyvárosi, magabiztos, független, egyediségére büszke nő számára tervez innovatív és modern ruhákat. Tervezőtársával, Benus Dániellel közös munkájukat a kontrasztok, a vonalakkal, formákkal, anyagokkal és színekkel való játék dominálja. Nicki Minaj, Mihalik Enikő, Vanessa Axente, Roisín Murphy – csak néhány név, akiket rendszeresen a brand ruháiban láthatunk. A Kata Szegedi márka többször bemutatkozott a londoni, berlini zágrábi, vagy a Helsinkiben megrendezésre kerülő divatheteken, de idén óriási sikerrel debütált a Milano Fashion Weeken is!

KESHA

Kesserű Andrea hulladék plexiből, szemüveg lencséből, fából és szaruból készíti kiegészítőit. Az ékszerek mellé hozzájuk passzoló táskákat és háromfunkciós hátizsákokat gyárt, melyek záródásait és díszeit is maga csiszolja, hajlítja. Kollekciója szerves részét képezik Down-szindrómás fia rajzainak felhasználásával alkotott modern vonalú, különleges darabjai.

img_3012.jpg

MANDRAGORA

A Mandragora márka a természetességről szól. Kézzel készült bőr cipőkről, melyek annyira kényelmesek, hogy a nők jól érezhetik magukat bennük akár egész nap. A limitált darabszámban készült cipők könnyedséget, vidámságot és egyediséget sugároznak. A Mandragora cipőket azok a nők ihlették, akik szeretik a nőies és különleges darabokat, ugyanakkor fontos számukra a praktikum és a kényelem. Scherfel Nóra, a cipők tervezője különös gondot fordít arra, hogy az alapanyagok kiválasztása, a készítési eljárás és a maradék anyagok újra hasznosítása egyaránt környezetbarát módon történjen. A kollekcióban a hétköznapi és alkalmi balerinák, szandálok, esküvői valamint magas szárú cipők is megtalálhatóak.

img_3018.jpg

A képeken látható szépségeket hétköznaponként 9:00-19.00 között megtaláljátok
a Vintage Beauty Showroom-ban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása