PandArte

Testápolás az egész Családnak, természetesen:)

2021. december 08. - PandArte

Nagyon szeretem azokat a krémeket, tusfürdőket, szappanokat, amiket együtt is lehet használni a gyerekemmel. Egyrészt ez így sokkal praktikusabb, másrészt, ezek a termékek általában még finomabban és jobban támogatják a bőrünk egészségét, amiket most bemutatok, azok mindenképp:) 

befunky-collage_25.jpg

Most is a Vintage Beauty magyar kozmetikumok közül választottam ki a kedvenceinket, amiket bátran ajánlok Nektek, hiszen mi is szinte minden nap használjuk mindet:) Most röviden bemutatom Nektek mindent, érdemes elolvasni melyik mire jó, hiszen készülök egy szuper nyereményjátékkal is, amiben 10.000 Ft értékben Ti is választhattok majd a Vintage Beauty termékek közül. Ez a játék a Facebook oldalamon zajlik majd!

img_0267.JPG

Univerzális krém a család minden tagja számára

vb_bethesda_apolo_krem_50ml.jpg

Az első krém nagyon különleges, hiszen a Bethesda Gyermekkórházzal együttműködve fejlesztették ki, a csomagolását pedig a kórház égési osztályán gyógyuló gyermekek rajzai díszítik! 

Különleges kialakítású családi bőrnyugtató alapkrém magas hatóanyag tartalommal. Hámosító, gyulladáscsökkentő hatású panthenol, bisabolol, rózsavíz tartalmának köszönhetően azonnal nyugtatja az irritált, kipirosodott, enyhén hámhiányos bőrt. A benne található bőrpuhító, hámképző, hidratáló bio növényi olajok selymesítő hatásával a Vintage Beauty Ápoló Krém gyógyír a sérült, repedezett, zsírhiányos bőrfelületek számára is. Bármilyen testrészen alkalmazható.

Az alábbi egy megrázó kép, de nagyon szépen szemlélteti a csodakrém hatékonyságát! Hogy mi a titok? A Vintage Beauty vezetője és mesterkozmetikusa, Szakonyi Eszter, a csapatával nem spórol a hatóanyagokkal, saját laborban, saját vegyészmérnökökkel és gyógyszerészekkel addig keresték a megoldást, amíg össze nem állt a tökéletes receptúra!

250817642_4597999970243275_5940440580594142936_n.jpg

 

Különleges szappan

 

img_0264.JPG

img_0263.JPG

A nagybetűs SZAPPAN különlegesen magas E-vitamin tartalmát a bőrnyugtató hatású mákolaj, hidratáló és bőrpuhító tulajdonságait az olívaolaj, magas cink tartalmát pedig a kecsketej és joghurt adja! Nemcsak alaposan tisztít, de lágy habjával és édesnarancs illatával igazi bőrápolási élményt nyújt:) Egyedülálló összetevőinek köszönhetően a problémás arcbőr, valamint az érzékeny bababőr tökéletes támogatója. Annyira szuper ez a szappan, hogy Eszterék megnyerték vele a Marie Claire Hungary Beauty Awards 2021 arany- és a Global Green Beauty Awards 2021 ezüst érmét is! 


Testápoló krém

Harmadik nagy kedvencem, a testápoló, ami télen, az ekcémás kezem legnagyobb barátja! Univerzális emulzió, ha sima, ha száraz, viszket, hámlik, reped, ekcémás, húzódik, csalángöbös, érdes, irritált, szarus, repedezett. Bárhova, bárkinek. Családi krém kézre, lábra, testre, de akár arcra is gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, hámképző organikus olajokkal, bio damaszkuszi rózsavízzel babától nagymamáig. 

vb_testapolo_150ml.jpeg

Luxus tusoló - és fürdőolaj

 

Én azért szerettem bele ebbe a tusoló - és fürdőolajba, mert imádom, hogy nem kell utána testápolót használni több napig sem. Szóval szépen hidratálja a bőrömet, de ettől függetlenül nem zavaróan olajos, nem hagy például olajos nyomot és foltokat a kádban, miután leeresztettem a vizet. A finom, kellemesen gyógynövényes illata pedig már csak hab a tortán!
Luxus tisztálkodás BIO növényi olajokkal. Kényeztető tusfürdő, alaposan tisztító szappan és páratlanul hatékony testápoló egyben, mely gyors tusolásnál és hosszas fürdőzésnél is új dimenziókba emeli a napi tisztálkodás élményét. Gyulladáscsökkentő, regeneráló, növényi bio olajai hidratálják, megnyugtatják a legérzékenyebb, viszkető, ekcémás, extrém szárazságú bőrt is.
Gyermekek és felnőttek számára egyaránt javasolt tisztító olajelixír. Tusoláshoz és kádban történő fürdéshez is kiváló, forradalmian új összetételű fürdőolaj, organikus forrásból származó ricinus-, kendermag-, feketekömény-, mandula-, argán- és jojobaolajjal, mely babák és gyermekek számára is bátran használható. 
A Fürdőolaj két nagy nemzetközi versenyen is díjat kapott, az egyik kifejezetten egy baba-mama termékeket zsűriző verseny volt, ami azért nagy szó, mert egy nem kifejezetten babáknak készült termék ilyen profilú, nagy nemzetközi versenytársak mellett is kiemelt termék lett. Ez a verseny a Beauty Shortlist Mama&Baby Awards 2020 volt, ahol a termék elismerésben részesült, a másik díj pedig pár napos, a The Green Parent Natural Beauty Awards 2020, ahol bronz érmet szerzett.
img_0209.jpg

Alkoholos kézfertőtlenítő

Most már mindig van nálam kézfertőtlenítő gél, és ez az, amit Árminnak is szívesen fújok a kis mancsaira, hiszen azon kívül, hogy természetesen fertőtlenít, nem szárítja a bőrét, és az illatában sincs semmilyen mű, túlzó parfümös szag. 

Gyors segítség, ha nincs lehetősége szappanos kézmosásra! A magas, 70%-os alkoholtartalommal  rendelkező kéztisztító kevésbé szárítja a kezet, hiszen a benne található bőrvédő, nedvesítő glicerin enyhíti az alkoholos kéztisztítókra jellemző bőrszárító hatást, a fertőtlenítő tulajdonságú teafa- és citromfű olaj pedig kellemes illatot biztosít az oldatnak. Gyógyszerész által ellenőrzött termék.

img_0582.jpg
Remélem tetszett Nektek ez az összeállítás, és ne feledjétek, hamarosan indul a játék a Facebook oldalamon!!!
img_0262.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása