PandArte

Karácsonyi Workshop!

2013. november 17. - PandArte

Tudjátok, hogy nagyon szeretek workshopokat szervezni, hiszen ott egyrészt találkozhatok Veletek, az olvasóimmal, másrészt pedig kipróbálhatjátok magatokat, inspirálódhattok, és együtt alkothatunk:) A karácsonyi esemény pedig talán még különlegesebb a többinél, hiszen itt már a nagy Ünnepre készülünk! Az alábbi képen láthatjátok, hogy ezúttal mivel készülünk a kis csapattal, de most megírom a fontos információkat, részleteket is:

cw4 kicsi.jpg

Tematikák


Varga Zsófival, ( alkotónevén azzaph ) ezúttal hógömböket készíthettek! Ehhez mi biztosítunk mindent, de ha van olyan, számodra kedves műanyag, vagy kerámia figura amit szívesen látnál viszont a hógömbök csodás mesevilágában, akkor hozd magaddal:) A foglalkozáson mindenki két, különböző méretű gömböt készíthet.  

 

 

 

 

Anyukámmal ( Gabalkotások ) olyan díszeket alkothattok, amivel a karácsonyfát, ablakokat, szobákat, lakást...stb. dekorálhatjátok. Itt is elengedhetitek a fantáziátokat hiszen rengeteg alapanyaggal és többféle megoldással készülünk! Lesz zsákvászon, filc, csipke, parafadugó, szárított narancskarikák, különböző termések...mintákat az alábbi galériában  láthattok. 

 

 

 

 

Ami közös a tematikákban, hogy mindkét alkotónál biztosan készíteni fogtok egy díszdobozt, amiben egyrészt haza is tudjátok vinni a remekműveket, másrészt pedig, ( akár a többi alkotással együtt ), meglephetitek a szeretteiteket.

 

Árak

 

Nagy csomagár, vagyis ha mindkét tematika érdekel 
( két hógömb, 5-6 dísz + ünnepi doboz ) : 4000 Ft

Kis csomagár , vagyis ha csak az egyik tematika érdekel 
( két hógömb, vagy 5-6 dísz + ünnepi doboz ) : 2500 Ft

Időpont és helyszín

 

A workshopot november 30-án, szombaton tartjuk az egyik tervező barátnőm, Konkoly Rózsa műhelyében, ahol majd az LRF by rozsa konkoly  szépséges ruháival és kiegészítőivel is megismerkedhettek:)

Cím: A Tranzit Art Café hosszú teraszának végében van Rózsa műhelye! A kávézót a 11. kerületben találjátok, az Bukarest és Ulászló utca sarkánál. Ezen a linken van egy térkép is. Ha már odaértetek, akkor egyszerűen csak sétáljatok át a terasz másik végébe, ahol a PandArte workshop lesz!

Az alábbi időpontokra lehet jelentkezni:
10:00-13:00
13:00-16:00
16:00-19:00

 

Jelentkezés

 

Írjatok nekem e-mailt a pandarteblog@gmail.com címre, amiben mindenképp feltüntetitek, hogy melyik tematika érdekel és melyik időpont. 

Várunk Szeretettel:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása