PandArte

Színes Textilvilág

2011. május 22. - PandArte

Szütyőmániás vagyok, már gyerekkorom óta! Sokszor elsőre nem is tudom, hogy mire fogom majd használni a kis táskákat, de ha beleszeretek első látásra, akkor nincs menekvés. Így történt ez legújabb szerzeményemmel is, ami színvilágával és kidolgozásával fogott meg a leginkább.
Kedvenc kis szütyőm


Aztán ahogy elolvastam a táska oldalán, hogy ki készítette, kíváncsi lettem Toritextil többi munkájára is. Meg is beszéltem Vikivel, a márka kitalálójával egy találkozót, ahová magával hozta az összes saját készítésű kincsét. Kiderült, hogy már gyerekkorában kacérkodott anyukája varrógépével, de úgy igazán a főiskolás évei alatt kezdte el érdekelni, hogy mennyi mindent tud készíteni a különböző textilekből. Először válltáskákkal kezdte, majd hamar megtalálta fő profilját, az övtáskákat. Legújabb kollekciójára az apró színes minták a jellemzőek.


Válltáskák több fazonban



Amit Viki a legjobban szeret készíteni


Ezen kívül még füzetborítókat is varr, amiken belül sok apró kis rekesz van, hogy praktikusan bele tudjunk tenni bármilyen kis cetlit vagy névjegykártyát. Nekem ez a másik nagy kedvencem, mivel mosható is, és cserélhető benne a jegyzettömb, így örök darab lehet.


Praktikus füzetborítók

Irigylem Vikiben, hogy igazából amit kitalál, azt meg is tudja varrni, anélkül, hogy ezt bármikor is komolyabban tanulta volna. Szokott még fülbevalókat, kitűzőket, nyakláncokat  is készíteni, de igazából bármilyen ötlettel megkereshetitek őt, szívesen kísérletezik.



Nagyon tetszik, hogy Toritextil ilyen bátran használja a színeket, formákat és fazonokat, de ami a legjobban meggyőzött, az a varrás minősége és művészete.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása