PandArte

Szépek, színesek és egyediek - Üvegékszer workshop Nőnapon!

2015. február 25. - PandArte

Színesek, fényesek, szépek és ékszerek. Március 8-án, Nőnap alkalmából egy egész kis ékszerkollekcióval lepheted meg magadat a PandArte és Made By You közös, fusing üvegékszer workshopján! Te leszel a tervező, a kivitelező és a boldog tulajdonos is:)

picmonkey_collage_28.jpg

Örülnél a személyiségedhez illő üvegékszereknek? Vagy szeretnéd meglepni barátnődet, Anyukádat, Mamádat egy csodaszép gyűrűvel? Akkor gyere el a MadeByYou-ba, és készítsd el őket Te magad a fusing üvegékszer workshopon.

Különböző érdekes technikákat tanulhatsz meg

A gyűrűk mellett fülbevalókat, medálokat, kitűzőket, karkötőket is készíthetsz ezzel a technikával. A foglalkozás keretein belül megismerkedhetsz a színes üvegek és felhasználásuk sokféleségével, és már egy alkalom alatt megtanítunk üveget repeszteni, szórni, festeni, és ragasztani. 

A foglalkozás során összeállított ékszerek néhány napon belül kemencében érik el végső formájukat. A kész üvegekre egy következő alkalommal ráragasztjuk a nikkelmentes, bőrbarát ékszeralapokat. Választhatsz különféle gyűrű, medál vagy fülbevaló alapokat, de felfűzheted az üvegeidet karkötőnek is.

img_0651.JPG

img_0655.JPG

Ha még nem ismernéd a Made By You-t, itt találsz egy posztot róla, amit még korábban írtam!

12 éves kortól ajánlott

Ezt a fajta ékszerkészítést kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk (12 éves kortól), mindenki könnyen ráérez majd a technikákra. A foglalkozáson minden eszközt és alapanyagot biztosítunk, semmit nem kell magaddal hoznod! 

1_2.jpg

5 db ékszert is elkészíthetsz + Ajándék is vár Rád!

Ezen a workshopon 5 db ékszert készíthetsz el: 1 pár fülbevalót, 1 gyűrűt, egy kisebb és egy nagyobb medált, valamint egy kitűzőt. Természetesen rugalmasak vagyunk:) Ha például nem hordasz gyűrűt, készíthetsz helyette egy kisebb medált, vagy fordítva. Ja, és minden résztvevő kap még ajándékba is egy apróságot!

Részvételi díj:

A részvételi díj 9900 Ft, amit a helyszínen rendezünk. 
Ez az összeg magában foglalja a tandíjat, és az 5 db ékszert...és persze a Meglepetést is:) 

Időpont:

Március 8. vasárnap: 11:00 - 14:00 és 15:00 - 18:00
Egy foglalkozás 3 órás és egy-egy alkalmon maximum 12 személy vehet részt.

Jelentkezés: A pandarteblog@gmail.com címre írd meg, hogy melyik időpontra szeretnél regisztrálni és hány fővel.

Helyszín: Made By You, 1053 Budapest, Királyi Pál utca 11.

picmonkey_collage_29.jpgMade By You

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása