PandArte

Sütemény és Tortafesztivál!

2014. november 01. - PandArte

November 8-9. között igazi desszertszalonná alakul az Iparművészeti Múzeum gyönyörű aulája. Az első SÜTNICAKE Sütemény és Tortafesztivál (Kiállítás és Vásár) megrendezésével a szervezők olyan eseményt szeretnének életre hívni, ahol hazánk legjobb cukrászatai, cukrászai mutatják be termékeiket, kreatív alkotásaikat a látogatóknak. Az esemény témája és arculata: ALICE CSODAORSZÁGBAN.

sutnicake_plakat.jpg

Közel 30 kiállító

A SütniCake Torta és Sütemény Fesztivál ötlete abból az elgondolásból született, hogy hazánkban számos gasztro-tematikájú rendezvény közül választhatunk, mégis hiányzik egy elsősorban süteményeket és tortákat reprezentáló esemény. A rendezvényen és a versenyen közel 30 kiállító vesz majd részt, köztük lesznek a legnagyobb hazai cukrászatok ugyanúgy, mint az új, kisebb kézműves cukrászati manufaktúrák. A fesztiválon való részvétel meghívás útján történik, kifejezetten azért, hogy az eseményen kizárólag a szakma legjelesebb képviselői reprezentálhassák magukat. A szervezők szándéka, hogy ez az esemény hazánk első számú, Sütemény és Torta rendezvénye legyen, melyet hagyományosan minden évben megrendeznek.

8be74cde39d0a226219bc1765c921cfd.jpg

58a09697180dad3577722f7bc47e8637.jpg

Tortaverseny

A fesztiválon a hagyományos sütemények mellet cupcake-ek és tartelette-ek a brownie-k, cake pop-ok, macaronok, torták várják majd az édesszájúakat, hogy megkóstolják vagy hazavihessék őket. Az első SütniCake esemény témája és arculata: Alice Csodaországban. Ehhez a témához kapcsolódik a szakma és az amatőr cukrászok számára kiírt torta design verseny témája is. A rendezvény előtti napon, rangos zsűritagok segítségével megválasztják majd a SütniCake győztes tortáját is. A Torta Design verseny legjobb alkotásait a szervezők kiállítják, és a rendezvény teljes ideje alatt megtekinthetőek lesznek.  

PicMonkey Collage_4.jpg

Izgalmas programok

A Gasztroszínpadon népszerű gasztrobloggerek látványos bemutatói várhatóak, akik néhány titkos fortélyba is beavatják majd a közönséget. A SütniCake kiállítói is programokkal, látványos bemutatókkal várják majd a látogatókat. Lesz tortadíszítő verseny, cukorcsipke és karamell dísz készítés, macaron- és bonbonkészítő bemutató, gyermekeknek marcipán figurázás. A programok között szerepel még az Iparművészeti Múzeum különleges kiállítása, melyen századfordulós cukrászati eszközöket és tárgyakat mutatnak majd be.  

Az esemény weboldala

Időpont: 2014. November 8.-9. Helyszín: Iparművészeti Múzeum

Nyitva tartás: Szombat: 9.00- 21.00 Vasárnap: 9.00- 20.00

Jegyárak:Felnőtt: 2.200 Ft. 6 év alatt ingyenes 6 év felett: 1.500 FT Nyugdíjas: 1.500 FT.

Instagram: #sutnicake

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása