PandArte

Csodaszép natúr smink tavaszra

2015. május 13. - PandArte

Nemrég nagyon profi sminkes kezek közé kerültem:) Alapvetően nem nagyon sminkelem magamat ( korrektor, szempillaspirál, pirosító ), de Rausch Bernadettől ellestem pár apró trükköt, amiket a jövőben is szívesen alkalmazok majd! Így készül egy látványos, mégis szolid natúr smink.

picmonkey_collage_54.jpg

A kötelező arctisztítás és hidratálás után kaptam a szemhéjamra egy instant bázist, amit a púder alá használnak. Ez egy kicsit selymessé teszi a bőrt, és szépen fénylik, azon kívül persze, hogy a sminket is tartósabbá teszi. Utána Betti lealapozta a szemhéjamat, világosabb alapozóval, mint a bőröm, hogy még hangsúlyosabb hatást érjen el. Majd következett egy világos, arra pedig egy barnás szemhéjpúder.

img_9179-edit.jpg

img_9218-edit.jpg

img_9224-edit.jpg

3_2.jpg

img_9253-edit.jpg

A szemhéjak után, az alsó vonalakra is kaptam még ugyanebből a barna púderből, illetve barna szemceruzát is ( csak a közepééig ). A felső szemhéjakra került még egy nagyon vékony fekete tusvonal is. Betti aztán még az egész arcomat bekente azzal az instant bázissal, amit a szemhéjamra is tettünk, majd következett a korrektor és az alapozás.

img_9283-edit.jpg

img_9312-edit.jpg

Természetesen a szempillaspirál sem maradhatott el, ami két fázisú volt, így hatalmas pillákra tettem szert pillanatok alatt:) Egy kis szemöldökigazítás pedig senkinek sem árt, persze csak épphogy látszódó színnel.

1_3.jpg

img_9357.jpg

img_9323-edit.jpg

Számomra a legizgalmasabb a szám színe volt. Sajnos nehezen viselem, hogy ha rúzs van rajta, pláne, ha erős és zsíros, de amit Betti mutatott, az nagyon tetszett. Igazi tavaszi-nyári halvány korall színt választott, ami nagyon könnyű érzés volt ... ezután fotózásra mentem, most már tudom, hogy nagyon tartós is!

2_5.jpg

Szeretem kiemelni az arccsontjaimat, amit nem csak pirosítóval, hanem highlighter-el is megtettünk. Az előbbit a járomcsont alá kell tenni, középről a fül felé haladva vele, az utóbbit pedig a járomcsontra, amivel még frissebbé és üdébbé tesszük az arcot. A végeredmény pedig magáért beszél:) Imádtam Betti kezei között megszépülni!

img_9410-edit.jpg

img_9413-edit.jpg

img_9425-edit.jpg

Rausch Bernadett sminkest a Lakatos Márk Szalon-ban találjátok meg, érdemes Őt felkeresni, ha egy fontos alkalomra készültük, vagy sminktippekre lenne szükségetek! Betti az olasz professzionális sminkmárka, a Karaja termékeit használja.

A csodaszép fotókat Arató Vivien készítette. Köszönöm az együttműködést Lányok:)

img_9402-edit.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása