PandArte

A Te történeted, a Te címlapod!

2020. április 17. - PandArte

Minden NŐnek van egy saját története, amivel érdemes foglalkozni! Ezzel kapcsolatban egy szuper ötletet talált ki az egyik kedvenc fotósom, Potyondi - Galasi Orsi, a Pure & Pastel Photography-tól. Egyedi mini magazint készít a Nők saját izgalmas történetéről, persze mindezt megfűszerezi egy zseniális fotózással, így lesz kerek egész az élmény!

edina-portrait-magazin-web6.jpg

Orsi egy bohém, színes, vidám fotográfus, aki büszke arra, amit alkot! Lehet is, hiszen mindig van egy-két plusz jó ötlete még egy sima portréfotózás alatt is. Imádja, hogy mindenki más és más, örül, hogy ezáltal olyan színes a vendégei palettája, mint egy festőművésznek:)

" Keverednek-kavarodnak a színek, személyiségek, történetek, mindenki más indíttatásból kerül a kezeim közé, de egy közös azért mégis akad bennük: a szépre való törekvés! Mindannyian a legjobbat akarják kihozni önmagukból, szeretnének kikapcsolni egy kicsit, élvezni a néhány eltöltött közös órát, majd pedig gyönyörködni az elkészült munkánkban!

Az évek során kreáltam egy saját világot, ami élettel teli, világos, romantikus, modern és sokszor pasztell. Ebbe aztán sok minden belefér, így nem téma, hanem személyiség kérdése csupán, hogy az elkészült fotóim és maga a fotózás mennyire passzol az elképzelésekhez. "

edina-portrait-magazin-web8.jpg

A PureME magazin ötlete

Sokáig tervezgettem magamban egy olyan dolgot, amivel többet adhatok fotósként, ami mindenkinek egyedileg készül, ami a hozzám járó vendégekről szól és csak a sajátjuk lesz! Ezt büszkén mutathatják meg a családnak, a barátoknak, vagy akár feltölthetitek a Facebook vagy az Insta oldalukra is.

Mindig is érdeklődve néztem a Cosmpolitan, vagy a Vogue szépen összeszerkesztett borítóit, a tökéletesen kinéző modelleket, vagy az éppen aktuális sztárokat, a színes feliratokat és a hangzatos mondatokat. Az évek során viszont egyre inkább hitvallásommá vált, hogy retusálás nélkül mutassam be a hozzám járó hölgyeket/nőket/anyukákat, mert hiszek abban, hogy a nevetőráncok nem csúnyák, sőt, inkább megszépítik egy nő arcát!

edina-portrait-magazin-web3.jpg

edina-portrait-magazin-web5.jpg
Szerettem volna, ha nem csak külsőleg, egy-egy képet lát a nagyérdemű, hanem betekintést nyer a modelljeim lelkivilágába, életébe is. Minden NŐnek van egy saját története, amivel érdemes foglalkozni! Mindezt már csak össze kellett gyúrni, és egy egésszé összeállítani! Így született meg a PureME® magazin!

Ez egy olyan kiadvány, ami egy teljes fotózás anyagát mutatja be, de egy kis csavarral. Készül egy mini interjú a portré alanyokkal, amiben mesélnek egy kicsit önmagukról. A szakmájukról, a hobbijukról, a családjukról, a témaválasztás szabad! Minden részlet izgalmas, vagy érdekes mások számára, ezért bátran megoszthatnak olyan történeteket, amikre igazán büszkék!

edina-portrait-magazin-web.jpg

edina-portrait-magazin-web7.jpg
Az első alany, aki egyben az arca is lett a bemutatkozó anyagnak, nem más, mint Pásztor Edina, aki egy fiatal, életerős, céltudatos lány! Nagyon nyitott volt, sok-sok érdekességet mesélt önmagáról! Nincs más hátra, mint megnézni az elkészült anyagot! A TELJES MAGAZINT MEGTALÁLJÁTOK IDE KATTINTVA!

edina-portrait-magazin-web2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása