PandArte

Közeledik a Valentin nap!

2012. február 01. - PandArte


  fotó 1 (2)


Ezzel a kis összeállítással szeretnék pár tippet adni arra, hogy mivel lephetne meg titeket a szerelmetek!
A fiúk általában úgyis pánikolnak, ha ajándékot kell venni, most legalább célozhattok a legjobb meglepetésre, amikor megmutatjátok nekik ezt a postot:)

 fotó 1 fotó 2

A legromantikusabb lehetne egy közös kesztyű…pláne ebben a hidegben:) de azért a nyalókába zárt szivecskés cukorkák sem rosszak!

 fotó 4 fotó 5

Ha saját maga sütne valamit a két kezével, tuti elállna a lélegzetetek, de lehet, hogy akkor is könnybe lábadna a szemetek, ha bekeretezve adná át a szívéhez tartozó kulcsot:)

 fotó 3 fotó 2 (1)

Mit szólnátok ehhez a gyönyörű hajpánthoz, vagy egy olyan szerelmes üzenethez, amit ilyen aranyos mágnesekkel tenne ki a hűtőre reggel?

 fotó 4 (1) fotó 2 (2)

Ez a Valentin napi nyaklánc PeZiLand keze munkáját dicséri, Tündéri Lonka pedig textilből készített ajándékkísérő borítékot erre az alkalomra:)

 fotó 5 (1) fotó 3 (1)

Linadesign természetesen most is Swarovski kristály felhasználásával alkotott csodaszép nyakláncot, a GlooGlooShop pedig egy ilyen ékszerösszeállítást álmodott meg a szerelmes nők nyakába:)

  fotó 1 (1)

Végül, de nem utolsó sorban pedig, ne feledkezzünk meg az ajándékkísérő apróságokról sem, mert ezek is nagyon fontos elemei egy tökéletes meglepetésnek!
Boldog Valentin napot:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása