PandArte

Gyönyörű ékszerek születtek a Fércművek workshopon!

2014. október 21. - PandArte

IMG_5693.JPG

Ahogy egyre több workshopot szervezek, látom, hogy mennyire szeretitek ezeket az alkalmakat és élményeket:) Nagyon örülök annak, hogy már ilyen sokan érdeklődtök, és hogy szeretnétek még több olyan lehetőséget, amikor saját magatok készíthettek el bármit, amiben van egy kis kreativitás! Már most jelezném,ahogy közeledünk az év végéhez, egyre több ilyen workshopot szervezek, hamarosan le is írom a tematikákat egy posztban, nehogy valaki lemaradjon valamiről:)

A legutóbbi, ( szombati )  workshop zseniálisan sikerült a Fércművekkel! Egyébként annyian szeretettek volna jönni, hogy egyből meg kellett egy második alkalmat is hirdetnünk és már az is betelt:) Szóval csodás őszi időnk volt, Judit nagyon hangulatosan berendezett műhellyel várta a résztvevőket, akik érkeztek is szép sorban. Alapvetően két órás volt egy turnus, amiből tapasztalatunk szerint az első 3/4 óra azzal telt, hogy a rengeteg textil és bőrkínálatból kiválasszák azokat, amiket szeretnének viszontlátni az ékszereiken! ( Mindenki egy TRIO nyakláncot, egy gyűrűt és egy fülbevalót készíthetett, Judit pedig még meglepett minket egy pár hajcsattal is :))

IMG_5703.JPG

IMG_5670.JPG

IMG_5643.JPG

IMG_5654.JPG

IMG_5658.JPG

Aztán következett a munka. A már kiválasztott textilekből különböző nagyságú köröket kellett kiválasztani, és a gombpréssel bevonni a gombokat, majd a Fércművek alapokra ragasztani az elképzelések szerint! Mutatom is az elkészült gyönyörű ékszereket és a csoportokat!

IMG_5689.JPG

IMG_5668.JPG

IMG_5680.JPG

Katt a galériára, ahol még 27 szépséget találtok!

IMG_5715.JPG

Ezeken az ékszereken is látszik, hogy ismét mindenki megtalálta a saját egyéniségét :)

Köszönöm Mindenkinek a részvételt, Juditnak pedig azt, hogy bepillantást nyerhettünk a Fércművek világába!

Persze én sem maradtam ki a jóból és ezt készítettem!

IMG_5724.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása