PandArte

A legszebb saját készítésű Adventi koszorúk

2014. november 30. - PandArte

Tegnap elképesztően ötletes és szép adventi koszorúk készültek a PandArte workshopon! Nagyon ügyes volt mindenki, pedig nem is volt olyan egyszerű minden, hiszen a szalma alapra először rá kellett varrni egy kötött anyagot, amit aztán a saját ízlésére alakíthattak a jelentkezők.

PicMonkey Collage_16.jpg

Ahogy beléptek az emberek a Balambér kávézóba, mindenki egyből otthon érezte magát:) Nagyon hangulatos ez a hely, tökéletes választás volt arra, hogy együtt készüljünk a karácsonyra. Az adventi koszorúk elkészítését, és minden apró rafinériát, ezúttal Anyukám ( Gabalkotások ) és barátnője, Lia mutatott meg mindenkinek. Először elkészültek azok a bizonyos kötött alapok, aztán jött a legizgalmasabb rész, kitalálni, hogy milyen gyertyák és kiegészítők díszítsék majd a koszorúkat. 

PicMonkey Collage1_3.jpg

Rengeteg karácsonyi dekort, és natúr termést vittünk, úgyhogy nagy volt az öröm a válogatásnál. Külön köszönet Editnek, a NőiCsizma scrapbook mesterének, akitől sok, kifejezetten ünnepi chipboardod kaptunk ajándékba. Ezekkel most nem a scrapbookokat, hanem a koszorúkat díszítettük:)

IMG_6747.JPG

IMG_6739.JPG

NőiCsizma végtelen kínálatát itt találod!

IMG_6765.JPG

 

IMG_6743.JPG

Miután mindenki megálmodta a színvilágot, felerősítettük drótokkal a gyertyákat és felragasztottuk az összes kiegészítőt. A végén most is teljesen más stílusú remekművek születtek, pedig az alapanyagok annyira nem különböztek...szóval végigcsodáltuk az összes adventi koszorút, amiket jól le is fotóztam.

IMG_6785.JPG

IMG_6781.JPG

IMG_6808.JPG

IMG_6824.JPG

IMG_6791.JPG

A többi képet ebben a galériában tudjátok megnézni!

 

Volt olyan is, hogy ajtódísz és adventi naptár készült!

 PicMonkey Collage3_1.jpg

Anyuékkal együtt, köszönjük mindenkinek a részvételt:) 

PicMonkey Collage2_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása