PandArte

Most elkészítheted a saját, egyedi bőrtáskádat!

2016. április 25. - PandArte

Már nagyon vártam, hogy ismét egyedi bőrtáskákat készíthessünk közösen a Béta workshopon! Most májusban egy gyönyörű szürke clutchot álmodhattok meg a saját ízlésetek szerint:) Kíváncsiak vagytok a részletekre?

picmonkey_collage_68.jpg

Rainer Zsófi, a The Béta Version tervezője, és Varga Cili, a márka menedzsere segítségével ezen a workshopon egy Béta táskát készíthettek el, lyukasztott mintával, bojt díszítéssel, és egy levehető vállpánttal. A táska mérete 24 x 15 cm (szélesség x magasság). A táska alapja egy középszürke árnyalatú marhabőr, amelyet világos, vidám nyári színekkel kombinálhattok. Az elkészült kistáska clutchként, vagy vállon átvetve is viselhető, így garantáltan az idei nyár egyik kedvenc kiegészítője lesz:)

thebetaversion_pandarte_workshop_02.JPG

thebetaversion_pandarte_workshop_07.JPG

Választási lehetőségek

 

- a táska alapja egy nagyon sokoldalú szürke árnylat, amely szinte bármilyen színnel párosítva nagyon mutatós, és könnyen kombinálható a nyári ruhatárunk darabjaival is

- a táska fedélrészének színe választható: a képeken látható fehér, élénk lazacos-rózsaszínes és türkiz árnylatok állnak nagyobb mennyiségben rendelkezésre, de ezeken kívül egy-egy meglepetés-színre is számíthattok

thebetaversion_pandarte_workshop_05.JPG

thebetaversion_pandarte_workshop_09.JPG

- háromféle mintából választhatjátok majd ki, hogy a lyukak hogyan helyezkedjenek majd el a szürke alapon 

- bojt színeit is a táskához igazíthatjátok: lesznek a fedélrészhez illeszkedő bojt-alkatrészek, de ezeken kívül számtalan árnylatú bojt alapanyaggal készülnek majd a lányok, amiket a kedvetekre variálhatnak, így garantáltan nem készül két egyforma táska:)

Az elkészítés menete

 

" Az előkészített (kiszabott, bélelt) részeket tetszés szerinti színben lehet majd kiválasztani, így a vendégek egyéni színösszeállításokat hozhatnak létre. A lyukasztott mintát maguk készíthetik el a résztvevők, kézi bőrlyukasztó és kalapács segítségével. Minden munkafázishoz rendelkezésre állnak sablonok, amelyek segítik a munkát, és persze mi is mindenben segítünk, így igazán könnyedén elkészülnek majd a megálmodott darabok. A táska összeállítását, vagyis a varrást Zsófi végzi majd. " -meséli Cili lelkesen.

Az egyik korábbi workshopról itt láthattok egy hangulatos videót is:)

 Jelentkezés

 

Időpontok:

05. 21. szombat : 10:00 / 19:00

05. 28. szombat: 10:00 / 13:00 / 16:00 / 19:00

Létszám: max. 5-6 fő / időpont

Részvételi díj: 22.000 Ft , amit a helyszínen rendezünk

Helyszín: The Béta Version műhely és showroom,
1111 Budapest Budafoki út 22. 4. emelet 55. kapucsengő

Jelentkezés: a pandarteblog@gmail.com címre írd meg nekem, hogy melyik nap és melyik időpontra szeretnél jönni. A legjobb, ha  hozod a barátnődet is:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása