PandArte

Az örök kedvenc: Káli Art Inn

2017. július 09. - PandArte

Vannak szálláshelyek, és ezek elég ritkák, amik megunhatatlanok, mindig visszavágyunk oda, minden évben! Ilyen nekünk a Káli Art Inn, ami sokkal több, mint szálláshely, kicsit mindig olyan, mintha a második otthonodba érkeznél:) Annyira bensőséges a hangulata és barátságos a személyzet, hogy az ember könnyen átadja magát a nagybetűs PIHENÉSNEK!

picmonkey_collage_144.jpg

Június végén volt szerencsénk ismét eltölteni pár napot ezen a helyen, persze vittük Ármint is:) Tavaly ő még leginkább a babakocsijában, vagy egy pléden töltötte itt az idejét, most viszont mindent felfedezett! Persze neki nem a kellemes szoba, vagy a finom reggeli volt fontos, hanem az épp aktuális pocsoják! Igazi táncot járt bennük:)

picmonkey_collage2_17.jpg

A másik nagy kedvenc a házi veteményes volt, aminek rejtelmeibe az Apukája vezette be, persze mindent mezítláb, de jól bírta a köveket:) A játszótér a legkevésbé kötötte le, naná...bezzeg a medence és a tó! Na onnan elég nehéz volt őt elvinni a délutáni alvásra! 

img_0433_1.JPG

fullsizerender_12.jpg

Szerettem volna nektek átadni a Káli Art Inn hangulatát, ezért most nem csak fotókat készítettem, hanem élő bejelentkezéseket is, amiket láthattok, ha rákattintotok az alábbi képekre, érdemes:) Ebben láthattok például többféle opciót is a szobákra!

Első videó

nevtelen_10.png
Második videó

nevtelen3.pngSimán el lehet lenni tölteni az időt a birtokon, ha pedig kirándulni szeretnétek, van bőven látnivaló a környéken! Mi most Badacsony felé vettük az irányt, szuper cuki és gyerekbarát strandot találtunk például Badacsonytomajon! A gasztronómia világában is érdemes kalandozni, ehhez iránytűnek ajánlom a Balatoni Gasztrotérképet, amit a telefontokról is el tudtok érni.

img_0428.JPG

19429876_1713983761949057_8540949125681633865_n.jpg

Ja, és ne csodálkozzatok, ha a teraszos reggeli alatt egyszercsak megjelenik egy gólya a kertben, tök normális:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása