PandArte

Karácsonyi Nyüzsi Vásár - Hangulatjelentés képekkel

2012. december 09. - PandArte
Tényleg nehéz szavakba foglalni mit jelent nekem a Nyüzsi Vásár...ez volt a harmadik, a karácsonyi! Lehet, hogy az ünnepekre való készülés is tehet róla, de tényleg úgy éreztem, hogy ez volt az eddigi leghangulatosabb, legnyüzsisebb vásár. Jó sokan eljöttetek, és nem csak nézelődtetek, hanem kipróbáltátok a workshopokat is, mégpedig nagyon szorgalmasan:)

Hihetetlen mennyire fel tud tölteni ez az esemény...ezt mondjuk nem is csodálom, hiszen azt látom, hogy egy olyan közösség alakul ki ilyenkor, akik nem csak hogy jól érzik magukat ebben a kreatív légkörben, hanem lubickolnak benne...olyan ez, mintha az online felületről, ami a blogom, leképezném a megfogható valóságra, azt, amit képviselek a PandArte-val. 
Jó dolog, hogy egyre jobban ismerem az alkotókat, akik árulni jönnek, bíznak bennem, sőt, nagyon örülnek, hogy meghívom őket! Egyre családiasabb ez a kis vásár, és egyre több emberhez jut el a híre:) A decemberi azért is különleges volt, mert most először szerveztem workshopot...ismeretlen volt még nekem ez a terület, de hamar rájöttem, hogy jobban bele kell majd ebbe mélyednem, mert egyszerűen imádtátok, alig lehetett odaférni az asztalokhoz!
Zsófi és Kinga, azaz Azzaph és Cirrhopprecycle előtt pedig le a kalappal, hiszen egész nap azon munkálkodtak, hogy megmutassák nektek kézműves technikájukat. Anyukám pedig hab volt a tortán, hiszen eredetileg azért érkezett, hogy megtanulja hogyan kell pólóból ékszert készíteni, de ezután már ő is továbbadta a tudását, és lelkesen magyarázott az érdeklődőknek. Mindennek persze meg is lett az eredménye, gyönyörű alkotások születtek.
 
Köszönöm ezt a rengeteg pozitív energiát mindenkinek, a lendületet, hogy nyüzsögtetek és alkottatok! Külön köszönet pedig még azoknak is jár, akik bármilyen formában segítettek abban, hogy minél több helyre eljusson a vásár híre. Morocz Tibornak pedig ezer hála, hogy ilyen sok hangulatos képpel tette még gazdagabbá ezt az élményt! Az összes képet és alkotást itt és itt tudjátok megnézni! Találkozunk tavasszal:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása