PandArte

Last minute – Karácsonyi dekorációk

2012. december 22. - PandArte

A nagysikerű őszi dekorok után Anyukám most karácsonyra talált ki olyan asztali díszeket, amiket nagyon egyszerűen és hamar elkészíthettek otthon, saját kezűleg.

fot 1 (2)

Az első verzióhoz csak két üvegpohárra, faháncsra, dióra, fahéjra, ánizsra és egy kis maradék csipkeanyagra van szükségetek és máris kész egy kétrészes, gyertyás asztali dísz.


fot 2

Biztos vagyok benne, hogy a következő ötlet nagyon tetszik majd nektek. Ez a dísz remek kiegészítője lehet az ünnepi terítéknek. Csípőfogóval különböző formákra tudjátok hajlítani a kanalakat, amikbe gyertyákat állítotok, majd még egy kis fenyőággal, vagy bármilyen más terméssel dekorálhatjátok.

fot 4 (1)

fot 1 (1)

fot 5 (2)

A folyamatok közben arra is rájöttünk, hogy a különböző sütőformákkal is milyen egyszerűen fel lehet dobni a terítéket!

fot 4

Ez a dekor egy kicsit nagyobb, mint az eddigiek, de a méretekkel kedvetekre variálhattok. Mindennek az alapja egy jénai tál, amibe más-más stílusú üvegeket tettünk bele. Ezeket utána átkötöttük egy sállal, az üvegekbe gyertyákat tettünk, végül pedig az egészet tobozokkal, vagy gömbökkel díszítettük.

fot 3
fot 2 (2)

fot 3 (2)

Végül pedig a személyes kedvencem következik. Ehhez is három különböző poharat válogattunk össze, amiknek a szárára spárgát, csipkét, és egy kis zsákot kötöttünk. Ezek után megfordítottuk őket, mindegyikbe más-más termést tettünk, a talpukra pedig mécseseket helyeztünk el.

fot 5
fot 4 (2)

Remélem mindenki talál kedvére valót ebből a kis összeállításból, és holnap még gyorsan elkészít pár dekorációt az ünnepi asztalraMosolyg arc

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása