PandArte

Őszi táskadivat

2013. október 30. - PandArte

Már régóta szemezgetek Petrity Dorka táskáival, de valamiért csak mostanában sikerült közelebbről is megismernem ezeket a szépségeket:) A szemtelenül fiatal, 22 éves lány soha nem gondolta volna, hogy táskatervező lesz, ehhez képest már a harmadik őszi kollekciójával rukkolt elő!

JT1A2139rs.jpg

 

" Egy egyszerű táska adta az alapját, amiből megszületett a nevemet viselő márka, amit a bőr iránti vonzódásom tesz teljessé. Mindenki ismeri az ellenállhatatlan illatát, amit nem lehet összetéveszteni semmivel, időtállósága adja a márka alapját. Célom olyan termékek megalkotása, amelyek kiegészítik és teljessé teszik a nők hétköznapi ruhatárát. Legyen szó táskáról vagy kiegészítőről: egyedi, letisztult, hordható termékek - megfizethető áron. "

5. Big Choco Tote Bag with Nude Clutch.JPG18. Small Latte Tote Bag with Blue Clutch.JPGJT1A2279.JPG

Ami pedig a legújabb kollekciót illeti, vajon mit mond Dorka az inspirációról?

„Nem gondoltam őszi levelekre vagy sétára, csupán az otthonomra, a nappalira, a hálóra, ahogy megiszok egy forró csokoládét a bézs színű kanapén egy puha, barna takaróba burkolózva… talán ez volt az alapja.

Formában és színében a táskákról egy tábla csoki vagy forró cappuccino jut eszembe, letisztult, elegáns és egyszerű vonalakkal. Az egyszerű szabások számomra elengedhetetlenek, ezek a korábbi daraboknál is végig kísértek és mivel mindenem a szimmetria, nem tudom elképzelni a táskáimat másképp. A termékek a megszokott módon a praktikusságot képviselik, megmaradt a lepatentolható clutch, amit az előző, nyári táskákkal kitűnően lehet őszre hangolni. Ez számomra nagyon fontos, hogy a vásárlók kollekcióról kollekcióra fel tudjanak építeni egy saját birodalmat.”

JT1A2041rs.jpg

JT1A1937rs.jpg

Sok újdonság is megtalálható az új kollekcióban, elsőként a pénztárcákkal említeném meg, ami a női táska egyik legfontosabb kelléke. Régóta tervbe volt a kínálat bővítése ezekkel a darabokkal, azonban mostanra született meg az ideális forma és méret együttes. Két fazonban, több színben található meg a kollekcióban. Praktikusságát segíti a csuklóra akasztható pánt, biztonságos egy szórakozó helyen is! 

1376537_530097623740985_1891943923_n.jpg22. Wallet.JPG21. kiskép.JPG

A clutchokat a megszokott módon több színben elérhetőek, amelyek hosszú, vállra akasztható pánttal és rövid, csuklópánttal egészültek ki. Ezeket természetesen fel és le is lehet csatolni, mindenki a saját igényére és kényelmére szabhatja.
A nagy táskákat ezentúl külön is lehet viselni, hiszen a hátuljára (adott esetben elejére) is kaptak egy pici bőrdarabot – dorkapetrity logóval! Kényelmeteket az állítható hosszú pántok szolgálják, Dorka személyes kedvencem, ha mind a kettő rá van csatolva. A termék már megtalálhatóak a webshopban is, a szín és forma kombinációk szerint 28 féle táska, 8 féle pénztárca kerül fel és vannak egyéb újdonságok is.

11. Big Latte Tote Bag with Black Clutch.JPG1. Tall Choco Tote Bag with Black Clutch.JPG15. Small Latte Tote Bag with Nude Clutch.JPG

Dorka pedig már azzal is elbüszkélkedhet, hogy táskáit többek között Ördög Nóri és Dukai Regina is imádja...mondjuk ezt nem csodálom, szerintem nincs olyan nő, aki ne fogadna el egyet ebből a fenséges kollekcióból! 

1380159_519491438134937_363850401_n.jpg

1384027_10151929852693917_1264786868_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása