PandArte

Jóga a szabadban - PandArte workshop

2014. június 10. - PandArte

Minden túlzás és fennkölt szöveg nélkül állíthatom, hogy a jóga változtatott az életemen! Tavaly október óta hetente gyakorlom ezt a meditatív mozgásformát, ami kikapcsol, megnyugtat, feltölt, egyensúlyt ad és erősíti a testemet, lelkemet. Egy közös jógázásra invitállak most Titeket, kedves olvasóim...ha eddig még nem éreztetek kellő elszántságot hozzá azért, ha pedig már gyakorlott jógások vagytok, akkor azért:)

10325292_719622744768891_1217616543116231598_n_1.jpg

PandArte jóga workshop 


Fellegvári Orsi jógaoktató

Én Orsinál kezdtem el komolyan jógázni, egy nyolc hetes hatha jóga tanfolyamon. Nagyon megszerettem a tanítási stílusát és a látásmódját, úgyhogy erősen ragaszkodom már hozzá:) Jó fej, laza, szépen és következetesen tanít, mindenféle ommmozás és éneklés nélkül, amiért én nagyon hálás vagyok! Természetesen a PandArte workshopon is ő lesz majd az oktató:

" Számomra a jóga minden. Akkor is, amikor épp nem jógázom. Mert a jóga nem ér véget a matrac szélével. Hosszú út vezetett idáig, de minden lépése megérte. Az elmúlt öt évben a jóga megváltoztatta az életem. Azelőtt elveszve éreztem magam, nem találtam a helyem a világban. Sehová sem illettem, céltalannak éreztem magam.

Aztán a jóga által megismertem önmagam. Megtanultam látni és szeretni azt, aki igazából vagyok. Mindentől és mindenkitől függetlenül. És a szerint az énem szerint élek, minden percet.

Ami most van: lélegzés, ászanázás, elengedés, nevetés, meditálás, tanítás, boldognak levés... meg egy kis edzés. " - Fellegvári Orsi ( aki a képeken is látható:))

unnamed (4)_6.jpg

A workshop felépítése

Ezen a napon hatha jógázni fogunk, mert minden jóga hatha jóga: ezen a tradicionális hagyományon alapszik minden ma ismert irányzat.

A jóga gyakorlása egyaránt fizikai és szellemi kihívás. Az ászanák gyakorlása során kézzel fogható és meglepően gyors a fizikai fejlődés. És ahogy a test átalakul, úgy a szellem is. Az elme megnyugszik, és megtalálja azt az állapotot, amelyben az ember úgy érzi: tökéletes egységet képez – mind benne, mind a körülötte lévő világgal.

unnamed (1)_9.jpg

Ez történik majd a két óra alatt

# rövid ráhangolódás: a rohanó hétköznapokból kiszakad az elme és elcsendesednek a folyton cikázó gondolatok

# alapos bemelegítés: nagyon fontos része az órának, hiszen általában az ember izmai merevek, feszültséggel teliek, így nagyobb a túlerőltetés és a sérülés veszélye

# ászanák gyakorlása: mind nyújtó-lazító, mind erősítő jógapózok kivitelezése, a teljes test átmozgatása

# pránájáma: légzéstechnikák gyakorlása, amik harmonizálják a tudatodat

# hosszabb relaxáció: ebben a tudatállapotban az elme mintha évek feszültségét pihenné ki, tökéletesen ellazul és szabaddá válik, az ember valóban képes átélni a harmónia és béke állapotát

Jógázz NON+ trikókban vagy nadrágban!

Ez a jóga workshop egészen más lesz, mint a többi! Itt beszélgetni, mozogni, relaxálni és lélegezni fogunk, de mindezt úgy, hogy egy kicsit még a divatot is belecsempésszük:)

A magyar NON+ márka tervezője, Kiss Sarolta ugyanis szintén imád jógázni. Kollekciói olyan ruhákból állnak, amik kényelmesek és lazák, ugyanakkor csinosak és egyediek. ( Korábban már írtam is róla egy posztot, amiben bemutattam a legújabb kollekcióját. )
Aki részt vesz ezen a workshopon, az kapni fog egy kényelmes NON+ trikót, vagy nadrágot amiben jógázhat!

unnamed (6)_6.jpg

Válaszd ki a fazont és a színt!

Két fazonból és öt színből választhatod ki azt a NON+ felsőt, amiben szívesen jógáznál majd a workshopon! Orsival mi már ki is próbáltuk mind a két fazont, amiket ezeken a képeken láthattok is rajtunk, a színeket pedig az alábbi képen találod! ( a 600-as színkód nem piros, sokkal inkább erő korall )

Ami a nadrágot illeti, azt szintén a képen láthatod, térdig érő cicanaci, kényelmes pamutból. Erre is ugyanaz a színválaszték érvényes, mint a trikókra. Itt találtok egy NON+ mérettáblázatot, ami alapján könnyebb lesz a döntés!

A kiválasztott NON+ trikódat vagy nadrágodat a helyszínen kapod majd meg egy vászontáskában, amit aztán később is hordhatsz majd.

unnamed (2)_10.jpg 

unnamed (3)_7.jpg

NON104_NON06_NON04.jpg

 Fontos információk

Időpont: 08. 11. hétfő, 19:00 - 21:00
Helyszín: Margitsziget, kint a szabadban ( bővebb információ e-mailben )
Részvételi díj: 5.000 Ft, ami tartalmazza a 2 órás jógát, és a NON+ trikót, vagy nadrágot
Ha mindkét ruhát szeretnéd magadnak, akkor a részvételi díj 7500 Ft.
Ha csak jógázni szeretnél a saját ruhádban: 3000 Ft

Jelentkezni a pandarteblog@gmail.com címen lehet! A leveledbe mindenképp írd meg, hogy milyen méretű és színű trikót/nadrágot szeretnél, illetve, hogy van e saját jógamatracod! Mi is tudunk biztosítani matracot, de véges mennyiségben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása