PandArte

Így készülnek a pecsétek saját kezűleg!

2014. október 02. - PandArte

unnamed (5)_9.jpg

Szombaton összegyűltek a PandArte workshopon azok, akik szerették volna a pecsétjüket saját maguk elkészíteni! Érkeztek olyanok, akik már tudták, hogy milyen grafikát nyomkodnak majd bele a színes pecsétpárnákba és voltak olyanok is, akiknek csak ott a helyszínen rajzolódott ki minden. Sokan például a saját vállalkozásuk logoját vésték ki a puha gumiból:)

IMG_5110.JPG

A lépések

A workshopon az ArtiStamp kitalálója, Káposztás Judit mutatta meg a jelentkezőknek a különböző lépéseket. ( Róla és a pecsétjeiről már írtam korábban a blogomon ). Én is kipróbáltam a tudományomat, mert elsőre nem tűnt bonyolult feladatnak: ) Aztán azért rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű ez! A grafikát vagy megrajzolod, vagy kinyomtatva elhozod, aztán rámásolod egy zsírpapírra. Onnan rákerül a puha gumira, aztán kezdődik igazán a munka!

IMG_5086.JPG

unnamed_18.jpg

IMG_5099.JPG

Szépen, hajszál vékonyan a különböző méretű linometszőkkel először körbe kell vésni a mintát, majd kitalálni, hogy melyik része lesz teli, és melyik nem, melyik dudorodjon ki, és melyik ne, vagyis hogyan nézzen majd ki a papíron vagy textilen...na ez a fordított gondolkodás sokaknak csak a második pecsét elkészítésénél rögzült, ami nem csoda:) 

Tulajdonképpen ez veszi el e legtöbb időt, mert utána már csak felragasztottuk a gumikat a fa talpakra, utána pedig már vadul pecsételgethettünk! A színes pecsétpárnák nagyon tetszettek, alakjuknak köszönhetően könnyen kezelhetőek voltak. 

Büszke vagyok minden résztvevő munkájára:)

IMG_5109.JPG

IMG_5087.JPG

IMG_5108.JPG

IMG_5107.JPG

IMG_5111.JPG

IMG_5105.JPG

IMG_5106.JPG

IMG_5098.JPG

unnamed (7)_6.jpg

A helyszín

Ha valaki megszomjazott vagy megéhezett, akkor a Zoska kávézó finomságai közül válogathatott:) Finom kávék, szendvicsek és egész napos reggelizős kínálat vár ott mindenkit! Ez szerintem zseniális! Bármikor be lehet ugrani egy forró kakaóra, bundás kenyérre vagy amerikai palacsintára. Nagyon köszönöm a helyszín biztosítását!

unnamed (4)_11.jpg

unnamed (3)_15.jpg

Ami pedig az én kis pecsétjeimet illeti...hát közel sem sikerültek tökéletesre, de legalább aranyosak...van még hova fejlődnöm:)

IMG_5118.JPG

8.jpg

A bejegyzésben pár fotót a Budapest With Us csapata készített, hamarosan kiderül, hogy miért:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása