PandArte

Te vagy a teremtő! - Új NON+ kollekció

2014. október 13. - PandArte

PicMonkey Collage_46.jpg

Azt hiszem idén nyáron szerettem meg nagyon a magyar NON+ márkát, amikor megvettem az első szoknyámat! Utána következtek a kényelmes trikói, amiket nagyon szeretek kombinálni akár a csinosabb, akár a lazább ruháimmal ( jógázni is szuper bennük ), végül pedig a sort egy hosszú, kapucnis ruhával zártam! Egyenlőre, mert alig várom, hogy végigpásztázzam az új, őszi-téli kollekcióját, amit most bemutatok nektek:)

10635860_10152353540786127_5246718287750454518_n.jpg

Amiért szeretem ezt a márkát

Egyszerű, letisztult és spontán. Ez az a három irányelv, amit a NON+ tervezőgrafikusként és lakberendezőként is tevékenykedő Kiss Sarolta divatmárkája követ. A márka kollekcióit egyszerű vonalak, valamint kényelmes, ugyanakkor vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség és a stílusbeli merészség. A mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás.

Őszi kollekció 

Az aktuális kreációk jelszava a “You are the creator”, azaz te vagy a tervező. Az ehhez tartozó grafikán egy felhő látható, amit a tervező, Kiss Sarolta a következőképpen magyaráz: “A You are the creator jelszó nekem azt is jelenti amellett, hogy te vagy a tervező, hogy te vagy a teremtő, azaz, hogy te irányítod és teremted az életedet. Ez a felemelő könnyedség és magasabb rendű kapcsolat jelenik meg a felhő motívumban, ami a ruhákra került.”

DSC_0037.jpg

DSC_0115.jpg

DSC_0098.jpg

Teremtsd meg a saját stílusodat

A kollekció irányadó színe a karakteres sötétkék, ami szintén a felhőkre és a fellegekre utal. A könnyedség és a lazaság a ruhákon is megjelenik, hiszen oversize kabátok és pelerinek szép számmal megtalálhatóak a kínálatában. A légiesség ellenpontozásaképpen Saci hangsúlyos cipzárokat rakott az egyes darabokra, amelyekből az üzletekben limitált anyagú verziókat is találni. Természetesen az összes modell most is egy adott, őszre hangolt színskálából rendelhető, így mindenki a stílusához igazíthatja!

DSC_0187.jpg

DSC_0175.jpg

DSC_0210.jpg

DSC_0213.jpg

Táskák és ékszerek is készültek az új kollekcióhoz

A szerelésekhez készültek táskák, amelyeket ezúttal Erm Emília álmodott meg, aki grafikusi háttérrel, tervezői szemlélettel érdeklődik a design iránt. Az együttműködést, mint a NON+ márka életében oly sok mindent, ebben az esetben is egy véletlen hozta, de a jövőben biztosan lesz folytatása. Jelenleg négy különböző táska színesíti a palettát: válltáska, sporttáska, hátizsák és egy jógamatrac-tartó. “Úgy érzem, hogy táskaterveim és az anyaghasználatom jól passzol a NON+ minőségi, hanyag eleganciát tükröző ruháihoz. Stílusomat a minimalizmus és a praktikum jellemzi, egy kis játékossággal fűszerezve” - tudtuk meg Emíliától. A táskák mellett a NON+ ruhákat idén is feldobhatjuk Nyikos Dóra ékszereivel, hiszen a bőrrel kombinált, aranyozott és ezüst kiegészítők most sem hiányozhatnak a palettáról.

Még egy kis plusz!

Már tavaly is készített díszdobozokat a NON+ számára a Muska Design, ez az együttműködés folytatódik az idén ősszel is. A díszcsomagolások mellett ezúttal füzetek is készültek kifejezetten a NON+ra szabva. A Muska Design mögött Maglóczki Zsuzsa csomagolástervező, kiadványszerkesztő és tipográfus áll, aki igényes, egyedi tárgyakat készít kézzel. “Gyakran készítek fotósok egyéni megrendelésére DVD tokokat, fényképtartó dobozokat. A naptárak és határidőnaplók után legújabb munkáim a NON+ ruhamárkához tervezett, kézzel varrt füzetek és egyedi csomagolópapírok. A füzeteim újrahasznosított papírból, 100%-ban környezetbarát technológiával készülnek” - mesélte Zsuzsa.

NON+ őszi 10 parancsolat a vidám napokért

10689552_10152387534396127_8568028826131498551_n.jpg

A többi 9, jókedvre derítő  gondolatot itt találjátok:) 

www.nonplusz.hu
webshop: http://nonpluszclothing.shoprenter.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása