PandArte

D. Tóth Kriszta regénye már desszert formájában is kapható!

2015. március 01. - PandArte

A kekszes finomságok és édességek egyetlen hazai manufaktúrájáról biztosan sokan hallottatok már! Mióta én megismertem a La Deliziát, aminek már több mint két éve, számtalanszor visszatértem hozzájuk, hogy beszerezzem a nagy kedvenceimet:) Éppen ezért nagyon örülök, hogy elhívtak engem is arra az eseményre, ahol elsőként kóstolhattam meg a legújabb desszertjüket, amit D. Tóth Kriszta regénye, a " Húszezer éjszaka " inspirált!

img_1145.JPG

Több szempontból is élmény volt ez a délelőtti sajtótájékoztató. Egyrészt ugye a desszert, ami zseniális, egyszerre édes és savanyú, igazi felfedezni való finomság, másrészt D. Tóth Kriszta közvetlensége, humora, és " igazisága ", harmadrészt pedig Oczella Éva magával ragadó személyisége, akinek a desszertet köszönhetjük:)

konyv_10.jpg

Éva és Kriszta

" D. Tóth Kriszta Húszezer éjszaka című regényének főhőse inspirálta az új kreációnkat. Szomjas Helga alakja új pohárkrém desszertünk rétegeiben is megtalálható – kezdte Oczella Éva. Fanyar citromos mousse, alatta intenzív szederpüré, mindennek az alján pedig egy édes kókuszkrém található, tele az élet izgalmas ízeivel, valódi ínyenceknek és minden Húszezer éjszaka rajongónak ajánljuk! "

konyv_21.jpg

konyv_8.jpg

konyv_9.jpg

Kriszta elmesélte, hogy nagyon örült és megtisztelő volt számára a felkérés, ami Évától érkezett, hiszen már előtte is kedvelt a La Delizia-t. ( Angol férje van, Nagy Brittanniában pedig köztudottan odáig vannak a jó vajas kekszekért, amiket itt mindig megtalál. ) Az első személyes találkozó után Éva megalkotta a desszertet, majd megkóstolták. Egy kicsit még finomítottak rajta, hogy igazán visszaadjon minden izgalmas ízt, amit szerettek volna, ma pedig már mindenki kipróbálhatja milyen lett a végeredmény!

img_1135.JPG

Kriszta szerint minden remekmű, akár könyvről vagy édességről beszélünk, mindig az alkotó gyermeke marad egy kicsit, akit óv, félt, szeret. Így neki is fontos, hogy mihez adja a Húszezer éjszaka nevét.

" Tudom, hogy a La Deliziánál jó kezekben lesz, mert itt minden valódi, az alapanyagoktól az itt dolgozó szakemberek mosolyáig. Ráadásul Éva a desszerttel remekül eltalálta a regény főhősének sokszínűségét. Ebben a pohárban egyszerre van benne Helga fanyar karcossága és rejtett gyengédsége " - mesélte lelkesen.

img_1141.JPG

konyv_5.jpg

Ami pedig a könyvet illeti, már majdnem el is olvastam:) Igaz, nem feltétlenül az én korosztályomnak szól, hiszen a 40 éves Nőket célozza meg vele, mégis a regény főhőse, Szomjas Helga tele van olyan gondolatokkal, félelmekkel, kérdésekkel és problémákkal, ami minden Nő életében központi szerepet játszanak. Hiszen a férfiakhoz fűződő viszonyaink, a párkapcsolatok működése és a hosszú házasság titka számunkra mindig is izgalmas témák lesznek!

img_1143.JPG

La Delizia
1066 Jókai u. 13.
1137 Pozsonyi út 7.


D. Tóth Kriszta könyvéről mesél ebben a videóban
A " Húszezer éjszaka " című regényéről itt kaptok több információt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása