PandArte

Csodálatos wellness a Tisza - tó partján!

2015. június 04. - PandArte

picmonkey_collage1_18.jpg

Az előző hétvégén hivatalosan is elkezdtük a hétvégét a párommal, mégpedig a Tisza - tó partján, egy csodálatos hotelben, ami pontosan a tó partján fekszik. Ennek köszönhetően gyönyörű a kilátás, bárhonnan is nézzük, hiszen a természet teljesen körülöleli ezt a helyet. Persze az már csak a bónusz, hogy még a naplemente is látható a szobákból:) Mindenképpen szeretném megmutatni nektek ezt a helyet, szerintem tetszeni fog nektek is!

Tisza Balneum Hotel, szoba és kilátás

img_3520.JPG

img_3519.JPG

img_3495.JPG

img_3503.JPG

6724-balneum-hotel-1414088306.jpg

img_3502.JPG

Már amikor bekanyarodtunk a Balneum Hotel recepciójához nagyon tetszett, hogy nem egy óriási komplexum, hanem több kisebb épületből áll. Van egy nagyobb központi, ahol szobák vannak, mellette pedig különálló üdülőházak, apartmanok. Mi szobában foglaltunk szállást, ami nagyon hangulatos és barátságos volt, ez egyébként az egész hotelre jellemző. Semmi hideg luxus és pompa, tele van meleg hatású burkolatokkal és színekkel. Szépen harmonizál a természettel, ami mindenhol ott van:) A szálloda parkjában csónakkikötő, napozó és horgászstégek várják a vendégeket. 

A hotel parkja

img_3613.JPG

img_3493.JPG

img_3591.JPG

Persze van wellness rész, fedett és nyitott élményfürdők, finn szaunák, gőzfürdő, fitneszterem, és különböző masszázsok, valamint arc- és testkezelések. Ebből mi a a szimpla, 75 perces svéd masszázst próbáltuk ki, ez teljesen lelazított. Igazából ezekből most csak a teraszt és a kinti medencét használtuk, hiszen beköszöntött a nyár, és végre magamra szedtem egy kis színt is:)

Wellness és kényeztetés

img_3596.JPG

img_3620.JPG

Azért is nagyon jó ez a környék, mert nem csak pihenni lehet, hanem kenuzni, motorcsónakozni, bicajozni, teniszezni, nagyokat sétálni, kicsit odébb pedig másfajta vízi extrémsportokat is ki lehet próbálni! Nekünk a motorcsónakozás jött be nagyon!!! Hatalmas élmény felfedezni a vadregényes tó szépségeit ( most kezdenek majd nyílni a tavirózsák ), és az állatvilágát. Közben az is izgalmas, amikor a zsilipeken keresztül néha a nagy sodrású Tisza folyón találod magad, amit ha átszelsz, egy újabb nyugodtabb öböl következik. Így simán el lehet lenni 2-2,5 órát a tavon. 

img_3585.JPG

img_3583.JPG

img_3533.JPG

picmonkey_collage2_8.jpg

Most találtam egy nagyon jó kis bemutatkozó videót, ami még jobban átadja a hangulatot. Igazi meglepetés volt számunkra ez a hely, nagyon örülök, hogy megismertük ( köszi Linda a tippet:)). Szóval, ha ti is szeretitek a természetközeli, nyugodt, barátságos és egyben kalandos helyeket Magyarországon, akkor próbáljátok ki! 

 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása