PandArte

Balatoni életérzés menő pulcsikon

2016. január 03. - PandArte

Két fiatal vagány srác, akik a reklámszakmában ismerték meg egymást, rájött, hogy a Balaton bármennyire is felkapott a fiatalok körében, nincs olyan saját márkája, ami menőnek számítana. Szerintük ez a kultikus hely megérdemel egy saját brandet, ezt tűzték ki az árbocukra és meg is született a Balcsi Original ruhamárka!

sbt_5685.jpg

A Balcsi Original

" Ez egy életérzés, amit magadra kaphatsz, vagyis a Balcsi esszenciáját próbáljuk varrógépek, sziták és grafikai programok segítségével megfogalmazni, hogy annyira szerethető legyen a termék, mint maga a tó és minden, ami hozzá kapcsolódik a fesztiváloktól a lángosig. " - meséli az egyik alapítótag, Hlavaty Tamás.

Az életérzés

" Amikor bepattansz a kocsiba, az arcodba csap a huzat, miközben a kedvenc számod szól, vagy amikor vonaton ülve alig várod, hogy végre megpillantsd a vizet. Amikor egy lenge pólóban lesétálsz a partra, megkeresed a tökéletes helyet, ledobod a törölközőt és először csobbansz. Amikor árnyékba húzódsz és kikérsz egy hekket vagy lángost, ami mindig pont olyan jól esik, mintha életedben először ennéd. Amikor vitorlázol, napozol, próbálsz megmaradni a szörfdeszkán, padról nézed a naplementét, összejössz valakivel, vagy találkozol sok mindenkivel, és persze elindulsz bulizni, fesztiválozni, mert itt sosincs vége a napnak. " - foglalja össze Török Csaba, a márka másik alapító tagja.

Na ez mind a Balcsi, hiszen ez nem csak egy hely, sokkal inkább életérzés…amit mostantól végre magadon is viselhetsz!

imagekep-1200x780.jpg

Tomi és Csabi

Nyáron természetesen lenge cuccokból és fürdőruhákkal állt a kollekció, idén télen viszont a fiúk különleges termékekkel lepték meg a tó szerelmeseit. Egy letisztult crew neck fazonnal rukkoltak elő. Az új „ORIGINAL SUMMER MOOD / ORIGINAL WINTER MOOD” pulcsik ezúttal is teljesen egyedi szabású, 100%-ban Magyarországon készült, prémiumkategóriás ruhák.

sbt_4797.jpg

sbt_5658.jpg

Az all over print termékek fotók segítségével ragadják meg a nyári és téli Balaton hangulatát. Ezek a fényképek és a kampányfotók egyaránt Soós Bertalan munkáját dicsérik, aki nem csak a budapesti pillanatok egyik legtehetségesebb megörökítője, hanem igazi balatoni krónikás, aki minden évszakban készített már csodás fotósorozatokat a magyar tengernél.

sbt_4742_2.jpg

sbt_4886.jpg

Berci és a Balcsis srácok kollaborációjának eredménye egy fekete-fehér téli kiadás, és egy élénkebb színű nyári verzió. De most jön a legjobb hír, ugyanis limitált számban forgalomba került két különböző kifordítható pulcsi is, melyek rendhagyó és praktikus „2 in 1” darabok, vagyis viselőjük eldöntheti, hogy a monochrome ’winter mood’ vagy a színesebb ’summer mood’ oldal türközi jobban a hangulatát. Összesen tehát 4 különböző pulcsi vásárolható meg 4 különböző képpel a Balcsi Original webshopjában, az eddigi kollekciók mellett. Érdemes a Facebook oldalukat is figyelni az aktualitások miatt!

12301558_773201272791807_2343191445865349234_n.jpg

sbt_4991.jpg

unnamed.gif

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása