PandArte

A Kismamák kedvenc ékszerei

2016. január 12. - PandArte

Ha már első babavárás, szerettem volna ezt megörökíteni, így év végén megleptem magamat egy pocakfotózással:) Csodálatos helyszínen, szép ruhában, a kedvenc fotósommal, igazán szuper hangulatban telt el ez a pár óra. Erről láthattok most pár képet, de a posztban bemutatom a Kismamák kedvenc ékszereit is!
picmonkey_collage.pngA fotózás a Rooms fotóstúdióban zajlott, ahol meseszép enteriőrökkel tették igazán varázslatossá a hangulatot. Erre az alkalomra egy élénk piros, hosszú ruhát választottam. Valamiért mostanában ismét megkedveltem ezt a színt...persze a karácsonyi hangulat is közrejátszott ebben:)

Kiegészítőknek most egy pihe-puha macit álmodtam meg, és mivel addigra már tudtuk mi lesz gyermekünk neve, jópofa ötlet volt kirakni fakockákból az Ármin nevet, ami egyedileg készült a számunkra.

9_1.jpg

img_1720-edit.jpg

img_1764-edit.jpg

img_1759-edit.jpg

Fotók: Vivien Arato Photography
Smink: Rausch Bernadett

Once Upon a Time maci: Mamas & Papas
Egyedi készítésű fakockák: kreativajandek.hu
Ruha: Hello Baby Collection

Kismama ékszerek

Amit még a ruha mellé választottam az egy különleges ékszer volt, ami nem csak mutatós darab, de mint kiderült, jótékony hatással van a pocaklakó fejlődésére is:) 

A Proud MaMa nyakláncok a terhesség 5. hónapjától vannak igazán kedvező hatással a pocakban lévő kisbabára, ugyanis a magzat ebben az időszakban kezdi el hallani az anyaméhen kívülről érkező hangokat. A nyakláncon lévő medál a Kismama hasán való mozgástól csilingelő hangot hallat, mely megnyugtatja a babát és jó hatással van a központi idegrendszerére. Erre a „zenére” a születése után is emlékezni fog, így később is nyugtató hatással lesz a gyermekre.

img_1813-edit.jpg

Nekem ez a szíves tetszett meg a legjobban, de számtalan típust találtok belőle! Az alapdarabokon kívül vannak féldrágakövekkel díszített ékszerek is, melyek különleges spirituális jelentéssel bírnak. Ha szeretitek a dominánsabb darabokat, azokat is találtok köztük, ezek kristályokkal, rojtokkal és gyöngyökkel díszített nyakláncok.

picmonkey_collage5_4.jpg

 picmonkey_collage8.jpg

A nyakláncok mellé karkötők is dukálnak, amik kisebb és nagyobb üveggyöngyökből készülnek – egyes típusok méretre igazíthatóak - apró medállal és színes kövekkel variálják őket a tervezők, melyek a gyermekek neme szerint is választhatóak, rózsaszín, illetve kék köves charmokkal.

picmonkey_collage6_1.jpg

Az is a jó ezekben az ékszerekben, hogy pocakkal és pocak nélkül is nagyon mutatósak, a nyakláncokat és a karkötőket pedig úgy tervezték, hogy kiegészítsék egymást, ezért külön-külön és egymással kombinálva is hordhatóak. 

Az összes Proud MaMa ékszert a 2mom oldalán tudjátok megnézni, ahol azt is láthatjátok, hogy melyik üzletben találjátok meg kedvenceiteket. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása