PandArte

Beton Workshop!

2016. július 20. - PandArte

Végre egy workshop, ahová a pasid is örömmel jöhet, akár Veled együtt:) Ha szeretnétek kipróbálni a betonozás művészetét, akkor gyertek! Engedjétek el a fantáziátokat, és alkossatok egyszerűen különböző tárgyakat, amik betonból készülnek.

betonvaza_4.png

A két napig tartó, betonozós workshopon megismerkedhettek ennek a gyönyörű és ezerféleképpen használható anyagnak a természetével, megtanulhattok zsalut építeni és tervezni, anyagot keverni, ​kizsaluzni, szóval betonozni.
betonkaspo_3.jpg
betonkaspo_4.jpg
Mindenki készíthet egy kisebb használati tárgyat, ami például egy kis kaspó, vagy egy beton tál, ami nem túl összetett formákból kihozható, hogy a zsaluzás beleférjen az első napba. Illetve ékszernek való darabokat is, ehhez érdemes valami már kész formát használni, mint például a szilikon sütők vagy jégkockatartók, de ha elő tudjátok készíteni, akár lehet teljesen egyedi is!
beton_1.jpg
Ha jelentkeztek, e-mailben kaptok részletesebb támpontokat, segítséget a tervezéshez,
hogy aznap már csak az alkotással kelljen törődni:)
Helyszín: Szentendre ( pontos cím, e-mailben )
A workshopot tartja: Besnyői Rita építész, aranyműves
Időpont: 2016. augusztus 6-7. szombat-vasárnap
Első nap zsaluépítés és betonozás, második nap zsalubontás, ez már csak pár óra lesz.
Jelentkezés: e-mailben, mihamarabb, legkésőbb július 24-ig, kredencmuterem@gmail.com
Ár: 21 000 Ft a két napra, amiben a szombati közös ebéd benne van! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása