PandArte

Szuper meglepetés doboz, Nőknek!

2016. július 25. - PandArte

Két magyar anyuka elhatározta, hogy elindítanak egy olyan kezdeményezést, amellyel a hazai designerek számára egy teljesen új bemutatkozási lehetőséget nyújtanak! Ők mostantól egy nagyon szép meglepetés dobozba rejthetik termékeiket, amiket a vásárlók otthonába szállítanak:)

13718610_1440193839331492_8950560876558284355_n.png

Örsi-Korényi Szilvia és Pál Piri , a FeMini Box két megálmodója és alapítója. Saját vállalkozásaik mellett (Mirifay Design és ByPippa) indították el ezt a szolgáltatást, amellyel a haza alkotók számára még több megjelenést szeretnének biztosítani. 

" Saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy korlátozottak a lehetőségek, főleg akkor, amikor szerény a tervező büdzséje és még egy egyszerű webshop elkészítése is nagy terhet jelent. Ezért nagyon sok kiváló hazai tervezőt nem ismerhetünk meg, ami nagy veszteség, mert hiszünk abban, hogy a tömegcikkekkel ellentétben sokan igénylik a tehetséges alkotók által tervezett és kivitelezett termékek jelenlétét otthonaikban. "

13619892_1428729147144628_5013294897445792210_n.jpg

"Ez Magyarország első olyan meglepetés doboz szolgáltatása, ami szándékunk szerint kéthavonta kerül megjelenésre. Tartalmilag a nők érdeklődési világát célozzuk meg: baba-mama-gyermek; ékszer; szépségápolás; DIY; lakás dekor; kreatív papír dekor témakörök szerint."

Minden FeMini Box 4 hazai tervező termékét és a FeMini Magazint tartalmazza. Utóbbiban részletesen bemutatják a dobozban található aktuális tervezők életpályáját és termékeiket. A Magazin második felében pedig kedvezményes kuponok vannak:)

img_3672.JPG

img_3674.JPG

Az első box témája: Helló Bébi

Az első doboz leginkább a 0-1 éves gyerkőcös anyukáknak szólt, amit limitált példányszámának is köszönhetően, hamar elkapkodtak, Szilviék legnagyobb örömére :) Én is az előző héten kaptam kézbe, nagy izgalommal csomagoltam ki, mutatom is miket találtam benne!

img_3675.JPG

img_3673.JPG

Bimbadesign DIY csörgőjét és foltvarró mintáit, Pici kártya fotókártyáit, Dream Decor fa dekor szivecskéjét és KreaBaby takarócsipeszét. Ebben a kiadásban még volt három bónusztermék is! Bypippa cuki puha nyuszija, A Matricalány matricái, és Dobozka Manufaktúra cumitartó, süti formájú doboza. 

Plusz ugye az említett kis magazin a bemutatkozásokkal és extra kuponokkal, amikben még több hazai tervező vett részt! Nagyon sokat eddig nem is ismertem közülük, úgyhogy a doboz máris elérte célját:)

img_3677.JPG

img_3676.JPG

Mondanom se kell, nagyon tetszettek a meglepetések! Szeretem is ezeket az alkotókat, minden nagyon szép és igényes és ami fontos, HASZNÁLHATÓ! Ármin szerintem imádni fogja gyürködni a puha nyuszijátékot, én alig várom, hogy lefotózzam majd a kártyákkal, egy kis DIY sosem árt, pláne, ha a gyerekemnek készíthetem el a következő játékát, a matricákat és fa dekorokat alapvetően imádom, a cuminak mindig kell egy biztos hely, a takarót pedig mindig lerúgja magáról Ármin::) Szóval, telitalálat! Már nagyon kíváncsi vagyok a következő , szeptemberi tematikára is, amit augusztus közepe felé árulnak el a lányok a Facebook oldalukon!

Ja, és ami persze még fontos, hogy mennyibe is kerül is ez a móka, amivel szerintem minden Nő szívesen meglepné magát két havonta:) Az ára előzetes utalással 6.880 Ft, utánvéttel 6.990Ft...jóval olcsóbb, mint a doboz tartalma!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása