PandArte

Ha webshopod van, vagy indítanál, itt a helyed!

2017. február 18. - PandArte

Nálunk most nagyon aktuális, hogy minden fontos információt megtanuljunk egy webshop beindításáról, működtetéséről na és persze a felfuttatásáról. Áprilisban el is árulom, hogy milyen imádnivaló dologgal készülünk a háttérben, de addig is ajánlanék Nektek egy hiánypótló rendezvényt, ha Ti is érdekeltek lennétek a saját online üzletetek miatt. 

ecomexpo2017-seb-fb-ban-v6.jpg

Március 30-án jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo. A tavalyi rendezvény óriási sikerére való tekintettel és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, idén ismét befoglalja az e-kereskedelem színe java a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontot.

Hiánypótló rendezvény az Ecommerce Expo. Bár külföldön évek óta divat a hasonló rendezvények szervezése, Magyarországon 2016 előtt nem volt rá példa. Pedig kétségkívül szükség van rá, hiszen az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. A KSH adatai szerint az e-kereskedelmi forgalom volumene 2010 óta évente átlagosan 38 százalékkal emelkedett.

Az Ecommerce Expo egyik legnagyobb előnye, hogy minden célcsoportot lefed: egy nap alatt minden megtanulhatnak a webáruház indításról azok, akik még csak most tervezik, de azoknak is rengeteg újat tud nyújtani, akik évek óta üzemeltetnek webáruházat. A 2017-es rendezvény több mint 50 válogatott előadása között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő témakört a webáruház indítástól kezdve a marketingen és vevőszerzésen át, a konverzióoptimalizálásig és automatizálásig. Valamint a résztvevők kérdéseit szakértők válaszolják meg különböző témakörökben az erre a célra kialakított külön teremben.

ecomexpo2017-seb-fb-ban-v8.jpg

Az Ecommerce Expo nemcsak konferencia, hanem kiállítás is egyben. Idén 52 kiállító várja a résztvevőket. A kiállítók a hazai e-kereskedelem összes szegmensét lefedik, így a résztvevőknek bármilyen kérdése merül fel a webáruházukkal kapcsolatban, biztosan találnak egy partnert, aki megoldással szolgál a problémájukra. Ráadásul mindannyian egyedi ajánlattal készülnek csak és kizárólag az Expo résztvevőinek.
nevtelen_6.png

A rendezvény részletes tematikáját és további tudnivalókat az alábbi weboldalon találjátok! Február 24-ig még Early Bird jegyárral jelentkezhettek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása