PandArte

Ilyen volt a nyári #csajszombat!

2017. június 18. - PandArte

Szuper nyári hangulatban telt a második #csajszombat a Kisvilla mesés kertjében! A résztvevők 5 helyszínen 5 különböző kreatív és inspiráló programon vehettek részt, amiket nem csak ők, de mi, a szervezők is nagyon élveztünk:)

picmonkey_collage_139.jpg

Mariannál ( Bazsalikomos kert ) a kertjükben frissen szedett fűszernövényekből és gyümölcsökből készíthettek frissítőket a lányok, amiket gyönyörű My Equa kulacsokban vihettek haza, persze egy kis izgi növényismeret után. Ezek mellett még egyedi fűszervajakat is összeállíthattak:)

Jucus ( 5 hozzávaló blog ) megmutatta, hogyan formázhatunk a leveles tésztából csigát, batyut, lepényt, pitét, gyémántot, virágot vagy szélforgót és mindenki elkészíthette a saját édes és sós változatát belőle.

Szauer Judit ( Gasztro PR ) a mostani workshop alkalmával szuper tippeket adott mindenkinek ahhoz, hogyan lehet szépséges képeket készíteni a social média felületekre. Persze abszolút gyakorlatiasan, hiszen azokat az ételeket fotózták be, amiket Jucusnál ott a helyszínen sütöttek:)

Nálam a lányok pólófonálból fontak, tekertek, csavartak színes nyári nyakláncokat és karkötőket:)

Közben végig gyönyörű sminkeket készített az Én jobban anyuka bloggere, Bogi, hogy aztán Vass Nóra ( Appleheart Photography ) mesés portrékat készítsen a résztvevőkről!

Élő Facebook bejelentkezés a hangulatról!

 

nevtelen_9.png

Katt a képekért a galériára!

Köszönjük, hogy jötettek, reméljük találkozunk Veletek is az őszi #csajszombaton!
A részletek miatt kövessétek Facebook oldalunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása