PandArte

Falécekből kreatív design tárgyak születtek!

2018. június 14. - PandArte

A TRILAK idén is meghirdette a nagysikerű Aranyecset pályázatát! A szervezők olyan tárgyakról, bútorokról készült képeket vártak a versenyre, melyeket a beküldők Trilak termékek segítségével újítottak fel vagy alakítottak át úgy, hogy a munkafolyamat fontos része volt a festés, és az is, hogy új funkciót kapjon a tárgy!

trilak.jpg

A döntőt június 9-én tartották a Technika #1-ben, amin én is részt vettem, mint zsűritag:) Nagyon izgalmas nap volt, mert a 8 döntősnek ezen a napon, ott a helyszínen kellett bizonyítania, hogy mennyire kreatív. Minden adott volt ahhoz, hogy ügyesek legyenek, hiszen a helyszín egy profin felszerelt, nyitott asztalos műhely volt, szerintem mégsem volt könnyű dolguk! technika.jpg

A versenyzőknek falécekből és ládákból kellett valami egészen újat, na és persze színeset alkotniuk, ami egyáltalán nem egyszerű, ha még fúrni, faragni, csiszolni, vágni, reszelni is kell. Ha igazán kreatív munkát szerettek volna bemutatni a végén, akkor minimális asztalos munkát is bele kellett vinniük a folyamatba! Azt hiszem, én itt buktam volna el, mivel nincs túl sok tapasztalatom ebben. 

img_8928.JPG

img_8929_1.JPG

img_8933.JPG

Ez a pakk volt az alapanyaga mindenkinek

Rajtuk viszont nem nagyon láttam pánikot:) Reggel 9 körül kezdték a munkát és fél 4 -re kellett befejezniük. Persze egy kis felkészülési idejük volt, hiszen pár nappal a döntő előtt értesítették őket arról, milyen feladatuk lesz ezen a napon, így már mindenki kész ötlettel érkezett. Elképzeléseiket le kellett írniuk egy lapra, szóval közben már nem változtathattak azon, milyen tárgyat alkotnak.

img_8940.JPG

img_8938.JPG

p1210874.jpg

www.bondexfestek.hu

Ahogy telt az idő, úgy alakultak szépen a formák, textúrák és színek. Lassan lehetett látni, ki mit talált ki és mi születik meg a kezei között:) Volt, aki különleges média tárolót, vagy színes kis éjjeli szekrényt álmodott meg, valaki inkább előszobai cipőtárolóban, vagy hobbi kellékes árolójában gondolkodott. 

Klikk a galériára!

Az első három helyezettel végül minden zsűritag egyetértett! Rajtam kívül egyébként a zsűritagok még ők voltak: Bartha-Szabó Enikő - PPG Trilak marketing igazgatója, Ferencz Dóra – PPG Trilak Channel Marketing Specialist és Sikos Péter – reklámkommunikációs szakember.

A harmadik helyezést, aminek 50.000 Ft értékű Trilak vásárlási utalvány volt a jutalma, egy jó kis komplex ötlet kapta. Egyszerre volt játéktároló és játékfelület, a geometrikus rókás festést pedig külön kiemelném:) A második, ami 100.000 Ft értékű Trilak utalványt ért, egy igazán csajos előszobai kis bútorszett lett, amit még stencil technikával is díszítettek. 

p1210933.jpg

 3. helyezett

p1210949.jpg

2. helyezett

p1210924.jpg

1. helyezett

Az első pedig ez a nagyon szuper vonatos játéktároló, ami gurul is:) Ennek is nagyon szép, aprólékos volt a festése. Imádtam mindegyik ötlelet, és álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sokféleképpen fel lehet használni sima faléceket! Ez a nap, és ez a sok kreatív energia teljesen feltöltött, alig várom a jövő évi versenyt!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása