PandArte

Inspiráló programsorozat tudatos Nőknek!

2018. október 20. - PandArte

A Womenspiration egy olyan inspiráló havi programsorozat, amely főként húszas-harmincas nőknek nyújt lehetőséget reggeli vagy egész napos workshop keretében inspirálódásra, gondolatébresztésre és szakmai networkingre. Én már részt vettem egy egész napos workshopjukon, ahonnan pozitív energiákkal és inspiráló gondolatokkal feltöltve jöttem el:) 

womanspiration.jpg

A kezdetek

2018. januárjában egy kávé mellett született meg az ötlet, hogy két nyughatatlan, kíváncsi, a munkájukat szenvedéllyel végző nő létrehozzon egy olyan egyedülálló, egymást fejlesztő közösséget a korukbeli nőknek, amely szakmailag hiteles, igényes, magas minőségű, és ahová jó érzés tartozni. Barta Niki oktatás- és közösségfejlesztőként a szervezésben és a partnerkapcsolat tartásban, Évi kreatív szakemberként a kreatív anyagok összeállításában és a kommunikációban találta meg a szerepét, míg az események szakmai tartalmát együtt dolgozzák ki. 2018. februárjában már meg is tartották az első Womenspiration eseményt, és azóta is töretlen lelkesedéssel vetik bele magukat ennek a szerelemprojektnek a fejlesztésébe. Ráadásul időközben olyan remek partnerek csatlakoztak hozzájuk, mint a HVG könyvek, a Nespresso, a BloomBudapest, az Urbanfood, Socialight és PakoPetraPhotography.

Különleges értékek

A Womenspiration alapítóinak sikerült egy különleges értéket kihangsúlyozniuk, és programjaik alkalmával megvalósítaniuk. “ Kitaláltunk és felépítettünk egy hazánkban egyedülálló közösségépítő módszertant, mert azt látjuk, hogy hiány van a nőknek szóló, igényes szakmai platformokból, ahol a saját (szak)tudásukkal, tapasztalataikkal ösztönzik és fejlesztik egymást a tagok” - meséli a Womenspiration egyik alapítója, Szlafkai Éva kreatív szakember.

A szakmai keretet és a kreatív témafeldolgozási módszertant Niki és Évi biztosítja, ám tartalommal a résztvevő nők töltik meg a reggeliket, workshopokat. Tehát ez a különleges érték, hogy az inspiráló, fejlesztő, ösztönző tartalmat maguk a tagok adják, ám kreatívan vezetett körülmények között. Ráadásul már elindult a Womenspiration blog is, amelyet a tagok írnak, ezzel is gyarapítva a közös tudásbázist:) 

petrapakophotography_womanspiration_szept-3040.jpg

Évi éppen lelkesen magyaráz:)

petrapakophotography_womanspiration_szept-3296_1.jpg

Sokszínű résztvevők, értékes kapcsolatok

Rengeteg értékes kapcsolat épül a szinte mindig teltházas eseményeken: fotós és social médiás, HR vezető és újságíró, vállalkozó és coach, stílustanácsadó és blogger fogott már össze, és mindig nagyon feltöltő a hangulat. Fantasztikus, hogy az ország minden szegletéből látogatnak el hozzájuk inspirálódni vágyó nők, viszont a távlati terveik, hogy ezt a módszertant az online színtérbe is becsatolják. Ezt kívánja a digitális világ, és ezt kérik a külföldön élő követőik is. A résztvevő hölgyek tehát különféle területekről jönnek, mégis sok tulajdonságban hasonlóak: kitartóak, tudatosak, segítőkészek, kreatívak, barátságosak, vidámak, lendületesek, kíváncsiak, nyitottak, sokoldalúak, lelkesek, fejlődni vágyók…

Ez a 6 dolog adja a Womenspiration események különlegességét

1 . Ösztönző légkör - Ha felismerjük, hogy mások is hasonló helyzeteken mennek keresztül, könnyebbnek érezzük az utat, főként egy ilyen támogató légkörben.
2. Különféle Tapasztalatok - A résztvevők által megélt élethelyzetekből, feldolgozott kudarcokból, megoldott problémákból mindannyian meríthetünk.
3. Kapcsolatépítés - A résztvevők egy értékes és támogató kapcsolatrendszerhez jutnak hozzá, amely izgalmas együttműködések forrásául szolgálhat.
4. Ötletmerítés - A résztvevők sokszínűsége, különféle látásmódja garancia arra, hogy új ingerek érjenek és nagyszerű ötletek megszületését inspirálják.
5. Közös Tudásbázis - Egymás tapasztalataiból, szakértelméből merítve közös tudásbázist építünk, amelyből mindannyian fejlődhetünk.
6. Kreatív Fejlődés - Az érdekes témákat egyedi eszköztárral, hol egyénileg, hol csapatban dolgozzuk fel, nagy hangsúlyt fektetve a résztvevői élményre.

petrapakophotography_womanspiration_szept-3237.jpg

petrapakophotography_womanspiration_szept-2939.jpg

petrapakophotography_womanspiration_szept-3044.jpg

Te is inspirálódnál?


Íme a II. évad hátralévő programjai, amelyekre még vannak szabad helyek:

2018.10.28. Személyes márkaépítés workshop
2018.11.16. Kreatív problémamegoldás reggeli
Kreatív problémamegoldás workshop
2018.12.06. Lezárás, évértékelés reggeli
2019.01.13. Tudatos évtervezés 2019 workshop

womenspiration.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása