PandArte

Harmonikus babaszobákat tervez egy magyar Anyuka!

2018. november 04. - PandArte
Dóri csodás munkáiból egy teljes baba - és gyerekszobát tudtok berendezni, nagyon ízléses és hangulatos módon. Tényleg mindent megtaláltok nála, a baba hálózsáktól kezdve, a játszószőnyegen és lámpabúrán át, egészen a függönyig! Itthon szerintem nincs is más olyan tervező, aki ennyire komplex módon gondolkodik a gyerekszoba berendezéséről.
babaszoba_1.jpg
A kezdetek óta, vagyis három éve kísérem figyelemmel Dóri munkásságát a Babies on Board babaszoba márkájával kapcsolatban. Nagyon jókat szoktunk beszélgetni ( leginkább a Pici Piacon ), elmeséljük tapasztalatainkat azzal kapcsolatban, hogyan is lehet/kell felépíteni egy saját márkát, milyen örömöket és mélypontokat éltünk meg eddig, és lelkesen biztatjuk egymást:) Szóval örömmel mutatom be nektek Dóri legújabb kollekcióját, ami személyes kedvencem is egyben...persze azért is, mert van benne türkiz:)
_dsc9437.jpg
Azok a bizonyos kezdetek...

" Kilenc évig dolgoztam a bankszektorban, vállalati hitelezés területén. Szerettem a munkám, viszont már nagyon régóta foglalkoztatott egy saját vállalkozás beindítása. 2013-ban beteljesült a legnagyobb álmom, megszületett a kisfiam! Balázzsal hatalmas boldogság az élet és emellett sok önbizalmat is adott nekem! Így három évvel később 2016-ban végre eljött az idő, hogy megvalósítsam a másik álmom és megszületett a Babies on Board márka.

Ezzel egy gyerekkori vágyam teljesült, hiszen mindig is szerettem volna lakberendezéssel foglalkozni. Mivel már a kisfiam születése előtt is szerettem gyerekek társaságában lenni, mindig az volt az álmom, hogy olyannal foglalkozzam, ami velük kapcsolatos. Így összekötöttem a lakberendezés és a gyerekek iránti szeretetemet és belekezdtem…" - meséli Dóri.

" Amikor megszületik a kisbaba és az anyuka sokat van vele otthon, nagyon sokat van a pici szobájában vele együtt. Amellett, hogy ez egy nagyon szép időszak, sokszor vagyunk fáradtak. Az volt a célom, hogy megteremtsek egy olyan harmonikus és tiszta világot a babaszobában, amelyben a kisbaba és anyukája is jól érzi magát, és még egy nehezebb napon is feltölti őket az otthonosság.  "

45171687_717540008610245_3905099576805163008_n.jpg

Miért érezted, hogy szükséges az új kollekció? Mi volt a belső motivációd?

" Az elmúlt három év során sokat tapasztaltam, sok-sok kedves visszajelzést kaptam az indulásommal kapcsolatban. Mai napig nekem is szívem csücske az összes eddigi munkám, maradnak is a meglévő babszoba szettek, de  szerettem volna minél szélesebb réteget kiszolgálni, akik akár teljes szobát terveznek berendezni a kollekciómból.

Gyakori volt, hogy mikor kismamaként megismerték a BOB-ot ( Babies on Board ), már valamilyen figura pl. maci/ nyuszi díszítette a falat vagy mintás tapéta, matrica volt a szobában, ami az én mintáimmal nem biztos, hogy passzolt. Ezért próbáltam az új tervezéskenél olyan darabokat is létrehozni, ami letisztultabb, egyszínű, minta nélküli. Így azt gondolom nincs olyan család, aki ne találna a termékpalettánkon olyat, ami beilleszthető lenne anmeglévő vagy készülő babaszobájába:) Egy példát is mondanék: egyszínű szürke játéktárolónk bármelyik kicsi szobájában jól tud mutatni, bármilyen színű is a szoba. "

_dsc3749.JPG

Mi jellemző az új kollekciókra? 

" Az "enjoy the ride" kollekció lány és fiús változatban is elérhető, sőt a fekete-fehér színvilágú babaszobákra sokan mondják, hogy unisex. Kiscica és az oroszlán útnak indul a nagyvilágban biciklijével, amihez térképet is kapnak, hogy felfedezzék azt. Valójában az üzenete az, hogy milyen csodálatos dolog a születés és milyen változatos életút áll minden kis csöpség előtt:) Új termék is debütált, mégpedig a játszószönyeg, amit visszajelzések alapján már most nagyon szeretnek a mamik és kicsik is! A új  kollekciók színei türkiz, monochrome, púderrózsaszín és a szürke. Az angol írások oka továbbra is a külföldre való nyitás lehetősége. "

kor-alaku-jatszoszonyeg-tukiz-oroszlanos-2-595x828.jpgKisfiad most mennyire inspirált? 

" Balázs ugyanúgy, ahogy az első tervezéseknél, most is nagy hatással volt rám! Nem véletlen,  hogy az igazi kisbabás hímzésektől most kicsit eltértem és minimalistább, pamut anyagra nyomott technikával készült darabokat álmodtam meg. Balázs 5 éves, lassan kinövi a Babies on Board korosztályát, ami kb az iskolás kor. De jelenleg nem alszik az oroszlános takaró és körpárnája nélkül semmilyen körülmények között:) "

babaszoba_1_1.jpg

_dsc9451.jpg

Továbbra is itthon készül minden? 

" Mondhatni igen! Egyedül a 100% pamut organikus takarók, amiket külföldről tudunk csak beszerezni. "

Mennyi idő volt most, mire elkészült az új kollekció?

" Csak úgy, mint az elején, most is nagyjából kilenc hónapot vettek igénybe az előkészületek. Imádtam a kezdeti tervezgető időszakot és mai napig is ez a kedvenc részem, a kreatív tervezés. Ez a nagyon izgalmas fázis rengeteg munkával telt, tanulás, kutatás, tanfolyamok és még sorolhatnám… A termékek kialakítása a tervezési időszakban rendkívül nagy odafigyelést igényeltek, az anyagok kiválasztásától kezdve, az utolsó cérnaszálig, minden egyes apró részlet az általam kedvelt stílus érzését hordozzák magukban. "

Hol lehet élőben megcsodálni a babaszoba kollekciókat?

" Babyberry és barátai showroom, Mamas and Papas, Maminti, Pici Piac, ahol megtalálhatók a Babies on Board termékek. "
0002_1.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása