PandArte

Kismotor és roller egyben!

2019. május 09. - PandArte

Annyira szuper járgányt találtam Árminnak, hogy ezt muszáj megmutatnom! Számomra mindent tud, ami fontos: biztonságos, masszív, ergonomikus, menő a design és többfunkciós! Ja, és együtt nő a gyerkőccel, úgyhogy egytől, egészen öt éves korig lehet használni:)

scoot_ride.jpg

Ármin három éves múlt és nagy szerelme a négykerekű járgánya, egy kisautó, azzal száguldozik mindenhol, viszont kezdi kinőni:) Fejben már elkezdtem keresni az imádott autó alternatíváját, amikor Márti megmutatta nekem ezt a Scoot & Ride modellt, amiben elsőre azt fogott meg, hogy többfunkciós! Lehet " kisautó ", csak három kerékkel, szóval a kisfiam ugyanúgy tud ülni rajta, de kb. két mozdulattal rollerré is alakítható, ami viszont új dolog a számára:) Hazahoztam és elkezdtük tesztelni!

img_8202.JPG

img_8200.JPG

Kényelmes és izgalmas kormányozni

A kedvence természetesen az üléses funkció, DE! már elkezdett barátkozni a rollerrel is:) Amit szoknia kell, de nekem kifejezetten tetszik ( 50 kg-ig bárki ráülhet, én pl. rendszeresen rollerezem vele:)), hogy a testsúlya áthelyezésével tudja irányítani. Szóval nem forog a kormány, hanem ha minimálisan jobbra dől, akkor jobbra megy, ha balra helyezi át a testsúlyát, de tényleg csak épphogy, akkor balra. Ez szépen tanítja az egyensúlyozásra is! Egyébként az egész járgány masszív, nagyon minőségi anyagokból készült és biztonságos.

Állítható magasságok, 1-5 éves korig!

Ülve már száguldozik vele, hamar belejött:) Nagyon kényelmes az ülése, csúszásgátló anyagból készült és szivacsos is. A magassága 3 fokozatban állítható ( 82-118 cm-ig ), a kerekei gumik, így egyrészt nagyon jól gurul, másrészt csendes is. Elvileg ez az egyetlen állítható ülésmagasságú kismotor, aminek a kormánymagassága is állítható! Az legalsó fokozat annyira alacsony, hogy simán leér a lába egy 1 éves gyereknek is, így tényleg nem kell évről-évre újat venni. 

pic_kick.jpg

scoot-and-ride-highwaykick-pastell-mood.jpg

Könnyű átalakítani!

Nagyon jó, hogy bárhol átalakítható 1 perc alatt, hiszen nem kell hozzá szerszám. Itt most azt láthatjátok, hogy a kismotorból hogy lesz roller: csak egy gombnyomással kiveszed a kormányt, majd a törzs résznél található fekete reteszt lehajtod és átfordítod felfelé az ülést, majd a tetejére bekattintod a kormányt és visszahajtod a fekete reteszt. Lent egy rövid kis videót is láthattok a folyamatról:) Amit még kiemelnék, hogy van rajta biztonsági ütköző, ez az a fekete kiálló rész, amit az első kerék előtt láthattok, így a gyerek nem bukik orra, ha esetleg megakad egy kőben ( ez opcionális, be is állíthatjátok és vissza is csúsztathatjátok ).

Szóval nekünk nagyon bejött, visszük is magunkkal, amikor csak lehet, az autóban is könnyen elfér, hiszen keskeny, ilyen szempontból is praktikus. Elfér az ülés mögött, az első ülés előtt, és persze a csomagtartóban is. 

scoot_ride1.jpg

img_7964.JPG

Extra kedvezmény és még több menő járgány!

A monkie.hu oldalán még több Scoot&Ride járgányt találtok, érdemes megnézni őket,
hiszen 2019. május 31-ig 10% kedvezményt kaptok,
ha a rendelésnél beírjátok a a PandArte10 kuponkódot!

 A kedvezmény akkor érvényes, ha fel is iratkoztok a hírlevélre, amit az oldal bal sávjában találtok, ahogy görgettek lefelé!

A kedvezmény csak a Scoot&Ride termékekre vonatkozik és 
más kedvezménnyel, akcióval nem összevonható.

tw5ihg5a.jpeg

Ezt a posztot a monkie.hu szponzorálta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása