PandArte

Tankönyv csomagolás egyedi ötletekkel!

2019. augusztus 28. - PandArte

Az iskolakezdés most nagyon aktuális téma, és ilyenkor az egyik legfontosabb dolog, az összes suliba szükséges dolog beszerzése. Tudom, hogy ez megterhelő tud lenni a szülőknek, akár anyagilag is, ezért szeretnék mutatni pár olyan könyv - és füzetcsomagolási tippet, amik költséghatékonyak, mégis nagy boldogságot lehet okozni velük a gyerekeknek:)

egyedi_fuzetborito.jpg

Együtt alkotni a gyerekkel mindig fontos, de különösen igaz ez az iskolakezdés előtt, hiszen ez hatalmas változás a kicsik, de egyébként az egész család életében is. Amennyire várják, annyira félnek is az újtól, ezért is jó megoldás, ha együtt készültök rá, játékosan, felhőtlenül. Ráadásul az egyedi borítás azért is jó példa, mert ha a gyerkőc kedvenc színei és figurái vannak a füzeten és tankönyveken, így tényleg a sajátjának érzi majd és szeretni fogja...azon kívül, hogy büszke is lesz rá:)

Éppen ezért tartottunk egy szuper workshopot a PEPCO Magyarországgal közösen, ahol a szerencsés nyertesek a gyermekükkel közösen készíthettek különböző csomagolásokat. Mondanom sem kell, elképesztően élvezte mindenki a foglalkozást! Én előre megcsináltam pár mintát, és persze vittem rengeteg dekorelemet, amiket a PEPCO-ban vásároltam, és hát öröm volt látni, mennyire magukénak érezték a kicsik ezt a feladatot, abba sem tudták hagyni a dekorálást!

img_1304.JPG

egyedi_fuzetborito2.jpg

Megmutatom milyen ötletekkel készültem:

Lányoknak: Lányos színű alapra ( csomagoló papírokat vettem ), de a menta és a türkiz is nagyon jó, használhatunk csipkés dekor szalagokat, flittereket, kis dekor köveket, pomponokat, amiket szív alakban körberagaszthatunk, a közepébe pedig bele tudjuk írni kislányunk nevét. Egy másik ötlet, ha a közkedvelt girlandokat kivágjuk különböző színű dekorgumiból, filccel megrajzoljuk a zsinórt, és ráragasztjuk a kis zászlókat.

vissza_a_suliba_ws_4.jpg

Fiúknak: Nagyon egyszerűen készíthetünk sárga, vagy piros alapra, Angry Birds mintákat, csak ki kell vágnunk a szemeket, a szemöldököket és a csőrt dekorgumiból. A másik kedvenc a vitorlás hajó, ami szintén dekorgumiból készül, csak kék színű alapra. 

vissza_a_suliba_ws_2.jpg

 Uniszex ötletek: Nagyon jó kis állatos formákat találtam a PEPCO-ban, amiket vidáman és egyszerűen fel lehet ragasztani a füzetek borítójára. A másik pedig, ha szeretjük a natúr színű alapot és színeket, akkor egy régebbi könyvből kivághatunk lapokat, amiket különböző formában ragasztunk fel az alapra, majd filccel kiegészítjük a képi világot. Ez különösen jó azoknak a gyerekeknek és anyukáknak, akik szeretnek rajzolni.
vissza_a_suliba_ws_3.jpg

A workshopon kívül még egy sulis ajándécsomagokat is összeállítottam nekik a PEPCO Magyarország jóvoltából! A lányoknak volt benne egy Minnie egeres kulacs, egy szintén ilyen napló és uzsisdoboz, amit egy Frozen-es tornazsákban kaptak meg, a fiúknak pedig egy Star Wars-os csomag, egy Mancsőrjárat-os uzsidoboz és egy Mickey egeres kulacs volt a tornazsákjukban. Ezekbe haza is vihettek mindent, amit készítettek:)

img_1282.JPG

img_1290.JPGimg_1312.JPGimg_1316.JPG

Ezt a posztot a PEPCO Magyarország támogatta.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása