PandArte

Winter wonderland workshop!

2019. december 03. - PandArte

Idén a kedvenc karácsonyi workshopom biztosan ez lesz! Már régóta szerettem volna olyan eseményt tartani, ahol egy igazi téli kis álomvilágot, egy winter wonderland-et készíthettek el Ti is, és most itt a nagy lehetőség:)

karacsonyi_workshop.jpg

Én évek óta úgy dekorálom az otthonunkat ilyenkor Karácsony előtt, szigorúan már december 1-től, hogy minél hosszabb ideig tartson a hangulat, hogy a lakás különböző pontjain kialakítok komplett kis téli hangulatú világokat, kompozíciókat.

Hogy miért? Mert esténként, miután már minden elcsendesedett körülöttem, olyan jó egy kicsit belebambulni, és elképzelni, hogy éppen ott vagyok a havas tájban...szóval néha sikerül beleélnem magam abba, mint gyerekkoromban, hogy sétálok a hóban, ami ropog a lábam alatt, szánkózok le a dombról, vagy éppen hógolyózok a haverokkal:)

7f02862d-ace1-4684-bbe0-828904016a84.jpg

Ez volt a tavalyi téli világunk otthon:)

Ha Nektek is tetszik ez a tematika és látványvilág, van egy jó hírem, most részt vehettek a december 12-ei workshopomon, amit a PEPCO-val közösen szervezek, és ahol ilyen gyönyörű naaaagy üvegbe készíthetitek majd el a saját téli álomvilágotokat, amit itt lent a képen láthattok!

2799b506-9036-4b54-bf7d-a9d99a05a5df.JPEG

Én viszek minden alapanyagot, már gyűjtögetem a kis rénszarvasokat, a világító házikókat, a mini fenyőket, a műhavat és a különböző karácsonyi díszeket a PEPCO-ból, hogy legyen bőven miből válogatnotok! 

Így tudtok részt venni ezen a workshopon:

Ha szeretnétek részt venni a workshopon, engedjétek szabadjára a fantáziátokat és alkossatok karácsonyi dekorációt PEPCO díszekből.
A dekorációról készült fotót töltsétek fel az Instagram oldalatokra és használjátok a #PEPCOinspirációk és a #PandArteWorkshop tageket.

A feltöltők közül 5 szerencsés nyertest sorsolunk,
akik részt vehetnek a karácsonyi workshopon, december 12-én, Budapesten!

Sorsolás most lesz pénteken, december 6-án, 
a PandArte blog Instagram oldalán, instastoryban!

img_4684.JPG

img_4679.JPG

Még van pár napotok alkotni otthon hajrá!!!

Ezt a posztot a PEPCO Magyarország szponzorálta!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása