PandArte

Reggeli Audrey Hepburn módra

2014. március 16. - PandArte

Vasárnap egy kicsit belekóstolhattam a Breakfast at Tiffany's című film hangulatába ... igazi álom volt luxuskivitelben! A Kempinski Hotel Corvinus vasárnaponként a 60-as évek New York hangulatát tárja a vendégek elé. A Living Room-ban Audrey Hepburn dalai szólnak, a felszolgálók a színésznő jellegzetes ruháját, ékszereit és kontyát viselik, mesteri reggelit tálalnak fel, miközben elegáns modelleken csodálhatjuk meg a legszebb gyémántokat.

kemp.jpg 
Nagyon örültem, amikor meghívást kaptam a Kempinski Hoteltől, két fő részére a " Breakfast like Tiffany " gasztronómiai élménycsomagra, hiszen egyre több olyan helyről írok, ahol nem csak finomakat lehet enni, de különlegesen is érezhetem magam. Vagy a belső-külső design, vagy a hely koncepciója, vagy egy jól megálmodott hangulat miatt. Hát vasárnap reggel mindez egyben volt:)

kemp1.jpg

Kemp 037.jpg

A Living Room olyan, mint egy luxusnappali, óriási terekkel, kandallóval és kényelmes fotelekkel. Gazdag kávé-, kiváló tea- és ínycsiklandó süteménykínálata van, amiből mi ezeket a finomságokat kóstoltuk meg:

Breakfast like Tiffany reggeli menü:

Frissen facsart narancslé
Füstölt lazacos blini, crème fraiche-sel és kaviárral
Garnélarák ropogós kenyéren, joghurttal és uborkasalátával
Sonka ízelítűő
Buggyantott tojás pirítóssal, szarvasgombás parajjal és hollandi mártással
Házi almás rózsaszirom lekvár
Csokoládés cup cake fondanttal
Friss gyümölcsök 
Málnás joghurt roppanós gabonapehellyel
Mini croissant, ekler, fánk és péksütemények
1 pohár Moët Chandon Rosé Imperial
Kávé, tea

kemp3.jpg

A teakínálatot külön kiemelném, mert nagyon szeretem őket, és itt igazán különleges Ronnefeldt teákat lehet kapni, olyanokat, amiket kifejezetten a hotel számára állítottak össze. Ezeket pedig szintén a hotel számára tervezett Zsolnay porcelán készletből kortyolgathatják a vendégek:) Ja, és a bőséges kínálatot egy iPad-en lehet végigböngészni úgy, hogy a rövid leírásokkal megismerhetjük a legkülönfélébb változatokat.

Kemp2.jpg

Ami pedig a lányok legjobb barátnőjét, vagyis a gyémántot illeti, a reggeli alatt időközönként felbukkan két modell, akik Léber Barbara divattervező ruháit és a Royal Diamonds káprázatos ékszereit mutatják be, nagyon ízlésesen.

kemp4.jpg

Mindenkinek ajánlom ezt a különleges hangulatú gasztro élményt, amit abszolút igénybe vehet bárki, nem csak a Kempinski Hotel vendégei. Nagyon jó meglepetés lehet bármilyen alkalomra, vagy csak úgy, ha szeretnétek egy kicsit kényeztetni magatokat, párotokat :) További részleteket itt találtok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása