PandArte

Hajóra fel! - Laza és szexi a vitorlás stílus

2015. június 25. - PandArte

img_9632-edit.jpg

Imádom a nyarat, a tengert, a vitorlázást, a szelet a napot, talán ezért is áll olyan közel hozzám az öltözködésben is a vitorlás stílus. Olyan vagány csíkos cuccokat lehet már találni itthon is, idén szerintem még többet mint tavaly!

picmonkey_collage_6.jpg

img_9613-edit.jpg

Igazából azt szeretem a vitorlás stílusban, hogy nem kell túlzásba vinni, mégis mindig szexi, olyan lazán! Például bőven elég egy csíkos felső, amit világos vagy sötét nadrághoz, szoknyához jó felvenni, attól függően milyen tónusú a top. Szuper horgonyos printek, kiegészítők, táskák is vannak már, amikkel még jobban fel lehet dobni a szettet. Én most csak ilyen natúran mutatom be.

picmonkey_collage_7.jpg

img_9680-edit.jpg

img_9727-edit.jpg

img_9691-edit.jpg

Ezért a fehér cipőért nagyon hálás vagyok, mert elképesztően kényelmes, de azért magassarkú! Ráadásul az egyik oldala egy kicsit nyitott is, ez ad neki egy kis pluszt!

img_9645-edit_1.jpg

Fotók: Vivien Arato Photography

Felső: ZARA
Nadrág, cipő: F&F
Kabátka: Mayo Chix ( nagyon régi)
Karkötő: Agneskovacs

Ez pedig egy kis ráadás:)
A Magyar TV, Rúzs és Selyem című műsorában is ezt a stílust mutattam be, csak egy másik hangulatú ruhával és több kiegészítővel! A képre kattintva megnézhetitek a rövid kis interjút 13:30-ik perctől!

11378328_122640744733570_1965633917_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása