PandArte

Friss, illatos, virágos tavaszi dekorokat készítünk!

2017. március 22. - PandArte

Már zsigereinkben érezzük a tavaszt!!! A legújabb PandArte workshopon még rá is erősítünk erre, hiszen friss, illatos, virágos asztali díszeket készíthettek velünk, egy tavaszi energiáktól nyüzsgő piac közepén:) Imádni fogjátok! 

picmonkey_collage6_3.jpg

Ami biztos, hogy mi sok sok tavaszi virággal, ( hagymással és gyökeressel ) készülünk! Százszorszép, jácint, tulipán, korallvirág, ibolya, mini gerbera és rózsa ... és egy csomó, aminek nem tudom a nevét:) Ezen kívül természetesen viszünk terméseket, mindenféle cuki kis tavaszi dekorációt, lesz nyuszis és tojásos is a húsvét miatt, de ha valaki kis házikóra és virágra vágyik, az is lesz...a tavasz felirat pedig KÖTELEZŐ! Ezekből imádtok majd a leghosszabban válogatni!

unnamed_32.jpg

unnamed_4_6.jpg

Ha kiválasztottátok a kis virágokat és a dekorokat, akkor egybeültetünk mindent egy kosárba ( amiből több szín és fazon is lesz ), a végén pedig még azt is díszíthetitek szalagokkal, masnikkal, csipkékkel! Gumikesztyűket viszünk, tekintettel az esetleges manikűrökre és arra, hogy aznap még valószínűleg máshol is lesz jelenésetek:)

Miután elkészültek a szebbnél szebb tavaszi dekorok, megköszönjük ha lefotózod és egy #pandarteblog workshop hashtaggel együtt megmutatod remekművedet ismerőseidnek az Instán vagy a Facebookon...persze semmi sem kötelező!

unnamed_3_7.jpg

Helyszín és jelentkezés

 

Ezt a workshopot a lehető legjobb helyen tartjuk, mégpedig a kiskertpiacon! Érdemes úgy érkeznetek, hogy előtte vagy utána körül is néztek, mert az biztos, hogy be fog szippantani Titeket a jó hangulat és a rengeteg érdekes kiállító! 

A kiskertpiac a városi kertészek, növény, gasztronómia és természetes dizájn rajongók piaca, közösségi tere. Növény- és virágárusok, fűszernövények, gasztronómia a kertből, természetes anyagokból, növényekből készült természet közeli alkotások, ékszerek, kert- és konyhai kiegészítők, vintage hangulatú dekorációk, természetes kencék várják az érdeklődőket, ez alkalommal pedig még több és még különlegesebb tavaszi, ünnepi gasztronómiai kínálattal készülnek a szervezők! Érdemes követni a piac Facebook eseményét, ahol egyre több mindnt árulnak majd el a részletekről!

17436066_1636671546642488_5104981287643126287_o.jpg

picmonkey_collage_115.jpg

Időpont:

Április 9,. vasárnap

10:00 - 13:00
14:00 - 16:00

Létszám: max.8  fő/csoport

Részvételi díj: 7 000 Ft
Ha részt veszel a Facebook játékomon,
akkor esélyed van féláron jönni a workshopra, azaz 3500 Ft-ért!

Helyszín: kiskertpiac, Ankert, Budapest, Paulay Ede u. 33.

Jelentkezés: pandarteblog@gmail.com címre írd meg, melyik időpont felel meg neked.

VÁRUNK SZERETETTEL!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása