PandArte

Meglepetés a blogom szülinapja alkalmából:)

2013. április 19. - PandArte

Már csak egy hét, és április 27-én együtt ünnepelhetünk a Szülinapi Nyüzsi Vásáron és Workshopon! Erről az eseményről minden fontos információt elolvashattok ebben a postomban

Tudom, hogy ez budapesti esemény, amire nem feltétlenül tudnak eljönni a messzebb városban élők, de őket sem szeretném kihagyni az ünneplésből, ezért arra gondoltam, hogy kisorsolok közöttük három pandás postbookot, Gula Annamária jóvoltából! Róla, és ezekről a különleges emlékkönyvekről itt van egy kis információ:

postbook_1.jpg

Mától megváltozom a tekintetben, hogy…..A legfigyelemreméltóbb ember, akivel ma találkoztam…..Ma bejelentem, hogy…..Ilyen és ehhez hasonló mondatokat lehet befejezni az év 365 napján a Postbookban. Hogy ez miért jó? Egyrészt remekül helyettesíti a tipikus naplót, amibe sokszor azért nem írunk, mert túl hosszadalmas lenne, másrészt pedig egyedi módon tudjuk összefoglalni bennük az egyes napjainkat.

Ezekbe a kis könyvekbe leírhatjuk, hogy mik azok, amik a legjobban foglalkoztatnak minket, az előre megadott félmondatok elgondolkodtatnak minket, hiszen nem mindegy, hogyan fejezzük be őket, és néha még rövid feladatokkal is szembetaláljuk magunkat. Izgalmas ötlet ez, pláne a mai világban, amikor általában a lelkiállapotunkat már a facebookon osztjuk meg. Kicsit ezt is szeretné helyettesíteni ezzel a találmánnyal Gula Annamária és férje, akik közösen dolgoznak a projekten.

A Postbooknak nemcsak a tartalma lélekmelegítő, hanem a designja is. Anna kézzel varr rájuk egyedi vászonborításokat, így rengeteg változat készülhet belőlük, belül pedig aranyos grafikák díszítik. 

543225_385322494826277_1124306007_n.jpg

A blogom kapcsán most pandás borítóval ellátott Postbookot nyerhettek, ráadásul egyből hármat! 
Cserébe csak arra kérlek Titeket, hogy ide, a post alá írjátok meg a hozzászólásba, hogy számotokra mit jelent a kreativitás, a Ti életetekben hogy jelennek meg ezek az alkotói energiák!

Sorsolás április 29-én, hétfő este!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása