PandArte

Pimp My Wall - Színesítsd a faladat!

2013. május 07. - PandArte

Van egy designer csapat, akik bármilyen grafikát megálmodnak az üresen ásítozó faladra, és meg is valósítják azt! A fiatalakból álló Pimp My Wall társaság védjegye, hogy mindig egyediben utaznak, a dekorálandó felület vagy hely szelleméből és a tulajdonos személyiségéből nyerik az inspirációkat, majd a profi terveket akár többszöri egyeztetés és formálás után viszik fel a falra.

16-8-b.jpg

A Csapat

19-3-b.jpg

19-5-b.jpg

Nagyon jó bennük, hogy nyitottak és lelkesek, ami megmutatkozik abban, hogy a hagyományos falfestési módszerek mellett imádnak újakkal kísérletezni! Nézzétek meg például az egyik nagy kedvencemet, amikor kb. 800 szöggel ütötték be a kontúrokat, majd mint egy kifestőben, fonállal összekötötték azokat és már meg is alkották Superman-t, ahogy a város felett cirkál. 

12-2-b.jpg

12-6-b.jpg
12-3-b.jpg

Annak ellenére, hogy a csapat szívszerelme a magánszemélyek felületeinek feltuningolása, sok céges megrendeléseket kapnak. Leginkább marketinggel foglalkozó vállalkozás keresi meg őket, hiszen számukra fontos, hogy mit kommunikálnak az ügyfeleik felé, hogy milyen terekben fogadják őket és kötnek üzletet, de előfordult már IT-s cég is, akik a monoton munkavégzésüket dobták fel egy kis faldekorációval:) 

13-2-b.jpg

Kedvenc munkájuk közé tartozik a Casati Budapest Hotel is, ami tulajdonképpen egy design hotel, hiszen négy különböző stílusban rendezték be a szobáit. A Pimp My Wall csapata bohém és trendi világot varázsolt az egyes terekbe, furcsa figurákkal és merész színhasználattal.

25-8-b.jpg

25-14-b.jpg

25-16-b.jpg

Visszatérve egy kicsit a magán megrendelésekhez...azért is érdemes elgondolkodni szerintem egy ilyen beruházáson, mert egy faldekorációval, legyen az festett, vagy matrica, jóval kevesebb pénzből tudjuk felújítani a már megszokott tereket, ráadásul látványosabb változásokat is lehet elérni. Ebben a videóban például azt láthatjátok, ahogy Audrey Hepburn, a maga visszafogott, ám ellenállhatatlan stílusában, egy különleges módszer segítségével felkerül a falra. 

Ha anyagilag nem nagyon tudjátok megengedni magatoknak, hogy komplex dekorokkal " pimpeljétek " fel a falatokat, akkor nézzetek körül a weboldalon, ahol rengeteg falmatricát találtok, különböző méretekben és színekben. Ezekből egyébként hamarosan nyerhettek is majd, hiszen nem szeretnénk design nélkül hagyni a falatokat:)

5307_467945849944549_2008387641_n.jpgHa tehát éppen szükségetek lenne egy olyan csapatra, akik arculatot és designt adnak a cégednek, termékednek, egészen a névjegykártyától, a belsőépítészeten át akár a bútortervezésig, akkor keressétek bátran a Pimp My Wall -t, mert ők biztosan nyitottak lesznek majd az ötleteidre és segítenek a célod elérésében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása