PandArte

Oltári bazár, nem csak oltár elé készülőknek!

2013. szeptember 19. - PandArte

Mindenkinek vannak " nagy napok " az életében. Nem csak az esküvő számíthat annak, ugyanannyira fontos lehet például egy szép kerek születésnap...az én nagy napom október 12-én lesz, ugyanis akkor leszek 30 éves!!! Nem, még nem parázok, szerencsére kb. 26-nak érzem magam, de azon már nagyon gondolkodok, hogyan és hol ünnepeljem meg. Mindenképp szeretnék majd egy hangulatos helyet találni, amit egy kicsit fel is lehet díszíteni, éppen ezért örültem meg, amikor rámtalált az Oltári Bazár, ahol mesébe illő dekorokat lehet találni!

zsuzsics.JPG

Az Oltári Bazár szellemi anyja (Judit) sok mindennel foglalkozott már, mielőtt létrehozta meseboltját. Eredetileg testnevelő tanár, aki később marketing és közgazdász diplomát is szerzett, nem mellékesen pedig a sütemények nagy tudója: cukrász. A honlapon található számtalan sütemény-tálalót és muffin tálcát elnézve ez egyáltalán nem meglepő! 

IMG_2941.jpg

Az ötlet, hogy valami egyénit és egyedit hozzon létre, akkor pattant ki a fejéből, amikor otthon volt elsőszülött gyermekével. „Mióta férjhez mentem feltett szándékom volt, hogy csináljak egy olyan webshopot, ami másoknak segítséget nyújthat abban, hogy a nagy napot igazán különlegessé tegyék, saját ízlésük szerint tudják díszíteni, és mindezért ne kelljen napokat keresgélni a neten, külföldről megrendelni, majd várni, tényleg megérkezik-e a várva-várt csomag. 

IMG_2939eds_gl(4).jpg

Manapság, amikor a televízió ontja magából azokat a reality show-kat ahol mindenki megtervezheti a saját esküvőjét, születésnapját, házassági évfordulóját, vagy éppen szeretne egy személyre szabott majálist, minden arra bátorít bennünket, hogy merjünk kreatívak lenni, kilógni a sorból. Az Oltári Bazár ebben segít! Elkalandozva a honlapon meghívótól szívószálig, ajtótól asztalig mindent megtervezhetünk. Akár cukormázas szuper rózsaszín bulit, akár visszafogott elegáns ünnepet szeretnénk:)

1175001_372706156191707_1225635126_n.jpg

578492_382385708557085_562080801_n_1.jpg558866_382474131881576_86660802_n.jpg

" A papírtányérok és tortaállványok igazi előnye az, hogy személyes ízlésünknek vagy az alkalomnak megfelelően választhatjuk ki őket. Nagyon jó minőségű termékek, gyönyörű látványelemek, de mégsem kell egy életre szóló befektetésnek tekinteni, mert össze se hasonlítható az áruk a porcelánokkal, azaz alkalmanként választhatunk más és mást."

fotó (1)_2.JPG

 " A legcukibb egy pasi volt, aki azt mondta, hogy amikor megtalált minket, biztossá vált benne hogy megkéri a barátnője kezét! " - mesélte Judit.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása