PandArte

Christmas Blogger Shopping Day!

2013. december 13. - PandArte

xmas blogger shopping day_v2.jpg
Még csak második alkalommal rendezzük meg a Blogger Shopping Day-t, de már most nagyon sokat szeretitek, aminek mi nagyon örülünk:)

Most vasárnap az Ötkertbe várunk mindenkit, akiket érdekelnek az egyedi, stílusos ruhák és kiegészítők, igen baráti áron, valamint a forralt bor, a jó kis zene, és egy kis sminktanácsadás! Íme a program:

 

Szerezd meg kedvenc bloggered menő ruháit!

A Festy In Style, és a PandArte bloggere ismét megszervezte az ország eddigi legnagyobb szabású blogger eseményét. Céljuk most is az volt, hogy az ország vezető divat bloggereit összefogva, létrehozzanak egy közösségi élményt, ahol az olvasók személyesen is találkozhatnak a kedvenceikkel, közben pedig még shoppingolhatnak is.

A Xmas BLOGGER SHOPPING DAY – re várnak mindenkit szeretettel, akik érdeklődnek a bloggerkedés iránt és szeretnék kedvező áron a kedvenceik ruháit megvásárolni.

A szervezők a vásárlás mellett workshoppal is készülnek, az alábbi témában: 

- 16:00 A bloggerek valós és virtuális világa közötti különbség – Oravecz Nóra

A L’école Fashion Make up Academy ajándék sminket és tanácsadást biztosít a vendégeknek.

Az eseményt az Ötkert bistroban rendezik, ahol a témához illő zenével, finom falatokkal és forralt borral készülnek. 


Bloggerek, akiknek a ruháit megkaparinthatod:

Festy In Style, PandArte, SmizeDivat, Style and Blog, Beauty Junkie, Masni, Zipy, iEmma, Fashion Prime, Passion for fashion, Fifty pairs of Shoes, Fashion is my cure.


Időpont: 2013. 12. 15. vasárnap, 11:00 – 19:00 –ig
Helyszín: Ötkert, Budapest, Zrínyi u. 4.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása