PandArte

Örömesküvő nap a pArt12 Galériában!

2014. február 27. - PandArte
A Pozsonyi úton sétálva találtam rá a pArt12 Galériára. Kívülről egy hangulatos kis üzletnek tűnik, de ha belépünk, hamar kiderül, hogy ennél sokkal többről van szó! Igazából ez egy közösségi tér, magyar tervezők és kézművesek alkotásaival, kiállításokkal, workshopokkal és sok-sok más programmal. 
PicMonkey Collage_8.jpg
Teljesen spontán nyitottam be az üzletbe, ahol nagyon aranyosan fogadtak, úgyhogy készítettem is jó pár képet azokról a dolgokról, amik megtetszettek:) A tervezők teljes listáját egyébként megtaláljátok a galéria facebook oldalán itt! 

PicMonkey Collage1_4.jpg
Nagyon örülök, hogy a pArt12 Designer Galéria nem csak forgalmazza a magyar tervezők termékeit, hanem segít is nekik abban, hogy minél többen megismerjék őket. Ez egy olyan kiindulási pont lehet, ahonnan nagyra nőhetnek a designerek!

1896838_279942985496795_262253890_n.jpg.
part 001.jpg
part 018.jpg
Ami még szimpatikus volt, hogy abszolút gyerekbarát hely:) Ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy gyerekeknek is lehet ott kapni játékokat, könyveket, plüss állatokat, hanem abban is, hogy berendeztek egy kis játszókuckót a pindúroknak...így egy kicsit könnyebb lehet nézelődni az anyukáknak.
PicMonkey Collage2.jpg

Ahogy az elején említettem, programokat is szerveznek a galériában! A legújabb március 1-én lesz, mégpedig egy Örömesküvő fesztivál keretén belül. Hogy miről szól majd ez a nap? A cél az, hogy a leendő férj és feleség megismerhesse azokat a lehetőségeket, amik egy esküvőt egyszerre tehetnek egyedivé, különlegessé és pénztárca kímélővé.

Szakértőktől – esküvőszervező, dekoratőr, divattervező és tanácsadó, ékszertervező és ékszer-tanácsadó, virágkötő - egész nap hasznos tippeket kaphattok az ideális helyszín, menü, ruházat, program, dekoráció kiválasztásához. A bemutatkozó tervezők és alkotók munkáiból pedig egyedi designer alkotásokat választhattok a ruhától, az ékszereken keresztül a meghívóig vagy a dekorációig vagy a tortáig.

Ugye milyen jól hangzik? Nagy segítség lehet ez azoknak, akik a nagy napra készülnek és teljesen el vannak veszve a részletekben!

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni.

1898082_281214175369676_1196361145_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása