PandArte

Mutasd meg kedvenc magyar ékszeredet! - Fotópályázat

2014. március 26. - PandArte

A pályázatot meghosszabbítottam a nagy sikere miatt:)

Május 12-ig várom a képeket!

Aki olvassa a blogomat, vagy ismeri a " pandartizmus " egyik fő pillérét, az tudja, hogy szeretem és támogatom a magyar tervezőket. Közülük is nagy kedvenceim azok, akik ékszereket készítenek, a blogomon már számos postot írtam is róluk. 

Tudom, hogy Ti is kedvelitek őket és a munkáikat, ezért kitaláltam egy pályázatot, amivel egyrészt jobban megismerhetjük őket, másrészt pedig gyönyörű ékszereket nyerhettek.

 

unnamed.png


Öt hét, öt ékszer, öt nyertes! 

Öt héten keresztül várom azokat a fotókat, amin a kedvenc magyar tervezésű ékszereddel vagy rajta a pandarteblog@gmail.com címre. Fontos, hogy a levélben ne csak egy képed küldj el, hanem azt is írd meg, ki az, aki készítette az ékszert. Ha te magad is szoktál ékszereket készíteni, azzal a fotóval nem indulhatsz a pályázaton, itt most azoktól várom a képeket, akik megvásárolják és használják azokat.

Mit jelent számodra? 

Az egész pályázatnak az a lényege, hogy megismerjük a magyar tervezők munkáit, és hogy ők megtudják, mit jelent számotokra az a bizonyos ékszer, amit kiválasztottatok vagy amit kaptatok! Szóval amikor elküldöd a képet, akkor pár sorban írd meg nekem, hogy mit szeretsz az adott nyakláncban, gyűrűben, karkötőben, vagy fülbevalóban, illetve,hogy miért fontos számodra, mit jelent, jelképez?!

Nyeremények

A beküldök között öt darab ékszert sorsolok ki, amiket ismert magyar tervezők készítettek nektek. Az alábbi galériában megnézhetitek a Soie Essentielle, Vadjutka, Nemesi Anna, eVe és a fércművek által felajánlott ékszereket, amik mind gazdára találnak majd április 30-án !

 

Fontos információk!

- Az email-ben tehát várom a képet, a tervező nevét és pár sort arról, hogy mit szeretsz az adott ékszerben és mit jelent számodra ( pandarteblog@gmail.com )

- Oszd meg ezt a cikket a post legalján található gombbal

- Egy ember csak egy képpel indulhat a pályázaton

- Ékszertervezőként nem indulhatsz

- Beküldési határidő április 28., sorsolás április 30.

- Az öt nyereményt öt különböző ember nyeri meg

- A beküldött képekből egy folyamatosan bővülő albumot készítek majd a PandArte blog facebook oldalán

- Nem a likeok száma és nem a képek művészi beállítása dönt majd, hanem a random sorsolás

- A pályázat március 26-tól indul, tehát már aktív, várom az e-maileket:)

 

Az alábbi galériában pedig azokat az ékszereket nézhetitek meg, amik az én kedvenceim a fent említett öt tervezőtől!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása