PandArte

Gyűjtsd össze és valósítsd meg álmaidat! - Scrapbook workshop

2014. április 08. - PandArte

A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre tart! Hogy ez mennyire igaz, azt szerintem már sokan tapasztaltátok. Ha tudatában vagy annak, miket szeretnél elérni és megvalósítani az életedben, de úgy igazán, akkor azok az álmok szépen lassan valóra válnak:)

Hogy egy kicsit segítsünk összegyűjteni a vágyaidat, kitaláltunk egy scrapbook workshopot, aminek a végén egy gyönyörű albumban láthatod viszont a terveidet, amit bármikor fellapozhatsz, ha elbizonytalanodnál, vagy ha egy kis energiára lenne szükséged!
íme az izgalmas részletek:

16.jpg

A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre tart!

PandArte workshop a NőiCsizma scrapbook szakértőjével

A NőiCsizma ötletgazdája, Csizmadia - Fáth Edit igazi profi a scrapbook technikákban. Számtalan gyönyörű albumot készített már esküvőkre, szülinapokra, barátnőknek, szerelmes pároknak és többek között nekem is. ( Ezt itt nézhetitek meg. ) Nagyon örülök, hogy ezúttal vele működhetek együtt, mert tudom, hogy az ő segítségével készíthetitek itthon a legszebb albumokat! 

Mi is az a scrapbook?

Egy scrapbook albumba életünk egy részét, töredékét, élményét gyűjtünk össze és örökítjük meg, nem is akárhogyan. Speciálisan erre a célra készített album alapot, mintás, színes papírokat és díszítőelemeket használunk, ezekkel tesszük különlegessé az oldalakat. Scrapbookingnak pedig azt a technikát nevezzük, mikor a fényképalbum díszítésével, a színekkel, az elrendezéssel a hozzá írt kommentekkel, történetmeséléssel vagy idézetekkel segítünk emlékezni az élményekre, a hangulatra, a fényekre, az illatokra. 

unnamed (3)_1.jpg

Miből épül fel egy scrapbook album?

Az album alapra scrapbook papírok kerülnek, illetve díszítőelemek, amik különféle anyagokból készülhetnek, fából, fémből, papírból, textilből, vagy akár madártollból – csak a fantázia szab határt. Gombokat, szalagokat, chipboardokat (karton díszeket), gyöngyöket, csipkéket, charmokat használunk. Ezeknek egy részét saját magunk készítjük, másokat meg lehet vásárolni. Festhetünk is, tintázhatunk, bélyegezhetünk vagy rajzolhatunk, firkálhatunk. Fontosak a kommentárok is, ezek, a fotóval együtt adják vissza azt az emléket, azt a hangulatot, amit meg szeretnénk örökíteni.

unnamed (4).jpg

Kiknek szól az e workshop? 

Erre a workshopra bármiféle scrapbook-os tapasztalat nélkül is jelentkezhetsz. Ha van már gyakorlatod, az sem baj, akkor is élvezni fogod a közös alkotást.

Mi történik majd a workshopon? 

A nap folyamán Edit segítségével egy olyan albumot készíthettek, amelyben egybefűzitek terveiteket, céljaitokat, kedvenc dolgaitokat. Szólhat szerelemről, családról, utazásról, karrierről, tervekről, örömökről, vagy akár a legyőzendő nehézségekről – vagy mindezekről egyszerre.

A végeredmény egy 15x15 centiméteres, 16 oldalas trendi minialbum lesz ebből a papírkészletből. (feltétlen kattints, lenyűgöző!)

Az alkotócsomag tartalma:

6 db MME - Chalk Studio II kétoldalas scrapbook papír
1 csomag MME – Chalk Studio II miltonkapocs készlet
2 db 15 x 15 cm-es vastag karton
2 db albumkarika
1 db A5-ös címkecsomag "Céljaim" témában
1 csomag Kör és ticket chipboard készlet
1 csomag szövegbuborék és fotómasina drót motívum

unnamed (8)_1.jpg

unnamed (7).jpg

unnamed (6)_1.jpg

Ezen kívül rengeteg egyéb díszítőelem is lesz még, melyek közül kedvedre válogathatsz és használhatsz az albumhoz (dekortapaszok, szalagok, gombok, flitterek, papírvirágok) .

Az alkotáshoz szükséges minden eszközt mi biztosítunk, neked csak a fényképeket kell hoznod! Hogy milyen fényképeket? Ezt egy zárt fórumon a facebook-on jó alaposan átbeszéljük majd - még a Workshop előtt!

Időpont, helyszín és részvételi díj:

A workshop időpontja: 2014. április 26. 10-17 óráig

Helyszíne: Liter Bár, Budapest, Dob u. 24. (a Kazinczy utcánál)

A részvételi díj: 9900 Ft

Jelentkezni és megvásárolni a belépőt, itt tudtok, április 22-ig!

Ha pedig már gyakorlott scrapbook mesterek vagytok, akkor ajánlom figyelmetekbe Edit webshopját, ahol mindent megtaláltok, ami egy albumhoz szükséges.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása